16. novembar nekome nece doneti srecu u ljubavi ovog cetvrtka! Jarcevima se vraca proslost!

16. novembar nekome nece doneti srecu u ljubavi ovog cetvrtka! Jarcevima se vraca proslost!

16/11/2023 0 By Lela

Ljubavni horoskop za 16. novembar za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam ovaj cetvrtak donosi kada je ljubav u pitanju.

Ovan

Dragi ovnovi, pred vama je dan u kome mozete ocekivati neocekivano. Ljubavni horoskop za 16. novembar porucuje da cete biti zateceni nekim postupcima partnera. Budite pazljivi sa reakcijama, jer mozete da prenaglite u nekoj situaciji.

PROCITAJTE Stiže TOTALNA PROMENA ovom znaku, dok će Bik i Jarac OSTVARITI SVOJ SAN!

Bik

Dragi bikovi, ocekuje vas veoma miran dan kada je ljubav u pitanju. Vama ce danas partner biti podrska u nekim odlukama. Iako znaju u zadnje vreme da vam se kose stavovi, danas to nece biti slucaj.

Blizanci

Dragi blizanci, vas danas muci jedna osoba. Bolje receno muciva vas nostalgija prema jednoj osobi jer ste svesni da ste izgubili paznju koju vam je pruzala. Ova osoba ume jako lepo da voli i to je ono u cemu ste uzivali. Niste imuni na nju i to i pokazite.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, ljubavni horoskop za 16. novembar porucuje da niste svesni koliko gresite kada je emotivni parnter u pitanju. Vi biste zeleli da napravite pravi potez, ali niste sigurni. Nemojte imati neosnovane sumnje jer to moze samo ugroziti vasu vezu.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je dan u kome necete moci da kontrolisete svoju nervozu koju vam stvaraju pojedini postupci partnera. Stanite na kraj tome i otvoreno recite da vam te stvari smetaju i da tako nece moci u buducnosti. Zazmite svoj stav cvrsto i ne lupajte glavu vise.

Devica

Drage device, vasa ljubav je zaista velika sa obe strane, medjutim, postupci partnera vam ne odgovaraju. Prikocite i razgovarajte, jer to moze resiti probleme, posebno kada postoji takva ljubav medju vama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2