19. septembar nosi veliku srecu jednom znaku! Dok strelcevima se savetuje oprez!

19. septembar nosi veliku srecu jednom znaku! Dok strelcevima se savetuje oprez!

18/09/2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, prikocite malo sa svojim planovima i obavezama koje sami sebi namecete. Veoma tezak tempo ste sebi nametnuli i to vas jako iscrpljuje. Prikocite i malo vise mislite na sebe. Napravite prioritete i time se vodite.

Skorpija

Drage skorpije, pred vama je dan u kome cete morati dobro da razmislite da li je partner vredan vaseg poverenja. Nesto ozbiljno ne stima u vasem odnosu i vreme je da to iznesete na cistac. Pokusajte civilizovanim razgovorom da popricate ako je to moguce.

Strelac

Dragi strelcevi, pred vama je dan u kome necete imati priliku da popravite odluke koje donesete. Horoskop za  19. septembar vam porucuje da budete oprezni pri svojim odlukama i zeljama.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac

Dragi jarcevi, vas danas ocekuje jedan zaista lep dan. Horoskop za 19. septembar vam porucuje da danas necete imati problema. Danas ce vas zaista pratiti pozitivna desavanja i ovo ce biti dan u kome cete moci da uzivate.

Vodolija

Drage vodolije, niste ni svesni koliko gresite kada je poverenje u jednu osobu u pitanju. Obratite dobro paznju, jer jedna osoba itekako je sklona tracevima i zbog toga nikako nemojte previse da joj se poveravate da ne bi posle zazalili.

Ribe

Drage ribe, pred vama je jedan veoma naporan dan na poslu. Vi cete biti iscrpljeni zbog obima posla. Zato vas uvece ocekuju zaista lepi momenti ispunjeni mirom i pozitivnom atmosferom. Uzivajte u tim momentima i opustite se.

Stranice: 1 2