ANDJEOSKA DUSA krasi DEVICU I JARCA! Oni su pravi dragulji zodijaka!

ANDJEOSKA DUSA krasi DEVICU I JARCA! Oni su pravi dragulji zodijaka!

30/09/2023 0 By Lela

Devica  i jarac su znaci zodijaka koji kriju u sebi mnogo lepih osobina. Kada vam dopuste da ih upoznate shvaticete da njih krasi andjeoska dusa. Cista i iskrena dusa se krije u njima i zato znajte da ste bogati ako pored sebe imate ove osobe.

Devica

Drage device, vi ste prosto prave ciste i neiskvarene duse. Vas krasi andjeoska dusa. Mnogi vas ne shvataju onakvima kakvi jeste. Vi ste direktni, surovi i iskreni i zbot toga neki mogu vase namere da protumace na sasvim pogresan nacin. Vi odlicno znaate da nemate predrasude o drugima i da ljude ne deklarisete na osnovu prica rekla – kazala.

PROCITAJTE CIGANSKI NEDELJNI HOROSKOP: Neki znaci zodijaka ce doziveti zivote promene tokom naredne nedelje!

Andjeoska lepota je ono sto krasi device, kako s polja, tako i iznutra. Device su osobe koje ce uvek pruziti pomoc koliko god je u njihovoj moci. One su nesebicne. One su cistog srca. Device nikome nece naciniti zlo. Sta vise, one nisu ni osvetoljubive jer veruju u karmu. Kada povredite devicu, ona ce mozda biti gruba na recima, ali ce se okrenuti i otici. Nece vise trositi ni u kom smislu svoje vreme na osobu koja ih nije vredna. Velika je steta da izgubite ovu osobu pored sebe, zato dobro razmislite pre nego sto sebi dozvolite da joj nanesete bol.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

U ljubavi su device posvecene i istrajne u nameri da ocuvaju svoju vezu. Kada vas iskreno voli jedna devica, to vam je kao dar od Boga. Ona je spremna na sve kako bi osoba pored nje bila sigurna u nju. Znajte da u ljubavi partner slepo moze verovati svojoj devici. Ona je ta koja nikada nece moci da prevari jer ce je tesko zainteresovati druga osoba, ako joj je neko u mislima.

Pouka svega je da cuvate devicu, jer pored ovakvih vrlina, njene mane su sitne.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2