Astro vesti za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka! Neko pravi veliku gresku!

Astro vesti za nedelju i ponedeljak za sve znake zodijaka! Neko pravi veliku gresku!

19/03/2023 0 By Lela

Vaga

Drage vage, ono sto ce vas uznemiriti tokom naredna dva dana je laz drage osobe. Astro vesti za nedelju i ponedeljak vam porucuje da ostanete istrajni. Znate istinu i ona vam je najjace oruzje. Ne dopustite da laz pobedi.

Skorpija

Drage skorpije, vi ste mislili da ce voljena osoba prestati sa manipulacijom jer je svaka provaljena. Skrenite mu paznju da sa takvim ponasanjem nece dugo moci sa vama. Vi ste osoba koja ne podnosi manipulatore.

Strelac

Dragi strelcevi, ne zamerite voljenoj osobi sto nema toliko vremena za vas kao sto ste navikli. Upitanju su obaveze koje su okupirale vaseg partnea. Imajte vise razumevanja jer ce sve se uskoro vratiti na staro.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jarac

Dragi jarcevi, vi ste navikli da dobijete sve sto zelite svojim trudom i radom. Jedna osoba zeli da vam pomogne. Nemojte odbijati jer je toj osobi stalo do vas i zeli da bude u vaoj blizini. Svi znaju da ste sposobni ali ovo vam moze i prijati.

Vodolija

Drage vodolije, niste neko ko ce po svaku cenu ostvariti svoje ciljeve. Medjutim jedna osoba iz ciste zavisti vam pravi smetnje. Nije dobronamerna kao sto se predstavlja. Usredsredite se na svoj plan jer nikome ne donosi nista lose.

Ribe

Drage ribe, vi ste optereceni nekim stvarima iz predhodnih dana. Neciji losi postpuci vam ne daju mira. Ne razumete kasko neko moze raditi lose stvari bez grize savesti. Shvatite da ima takvih ljudi i krenite dalje.

Stranice: 1 2