Bozicni svecnjak izaberi i saznaj sta ti Bozic vazno porucuje!

Bozicni svecnjak izaberi i saznaj sta ti Bozic vazno porucuje!

02/01/2023 0 By Lela

Bozicni svecnjak izaberi i sanzja sta ti Bozic porucuje. Pred vama su tri svecnjaka, jedan od njih izaberi. Vas bozicni svecnjak ce vam otkriti vaznu poruku.

Ako ste izabrali bozicni svecnjak broj 1

Ako ste izabrali bozicni svecnjak broj 1, Bozic za vas ima jako vaznu poruku. Vi ste osoba koja ne da na sebe i imate jako cvrst stav. Medjutim, vi ste napravili barijeru oko sebe iz razloga sto se jako bojite da ne budete povredjeni. Medjutim, u skorije vreme pojavice se osoba u vasem zivotu koja nece odustajati od namere da vam privuce paznju. Naravno, po obicaju vi cete biti rizervisani i necete hteti da pokazete zainteresovanost. Medjutim, to ovaj put i nije tako dobro.

PROCITAJTE I: Tokom sedmice Jarca ocekuje neocekivano, a neko ce doziveti sok!

Nisu tu svi da bi vas povredili i ne zasluzuju hladan tretman. Ova osoba pogotovo. Pred vama ce se naci osoba koja zeli da vas usreci. Zbog toga spustite gard jer vam ovaj put nista dobro nece doneti. Ako budete terali ovu osobu od sebe, bice kao da terate srecu sa svog puta. Prepustite se i opustite. Uzivajte u emocijama koje se ne radjaju tako lako.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ako ste izabrali bozicni svecnjak broj 2

Ako ste izabrali bozicni svecnjak broj 2, Bozic za vas ima zaista lepu poruku. Vi bi treali da mislite na sebe i da se u narednom periodu fokusirate na svoje zelje. Mnogo ste zapostavili svoje zelje ugadjajuci drugima. Zaboravili ste na osecaj da ugadjate sami sebi. Vi to nemate vremena sebi da priustite zbog drugih. Doslo je vreme da promenite neke stvari u svom zivotu. Ne mozete vise da gledate sve ostale sem sebe. Ne mogu svi ostali da vam budu vazniji od vas. Nije sve u tome uciniti drugee srecnima, a sebe iscrpeti. Morate da balansirate. Takodje zapamtite jedno… Ako vi sami ne ugadjate sebi, nece niko to moci umesto vas. Naucite druge kroz primer kako da se ponasaju prema vama. Pruzite sebi tretman kakav zelite da dobijete.

Ako pocnete ovako da postpate pokazacete svima koliko vredite. Takodje osecacete se lepse i samim tim cete nauciti prvenstveno sami sebe da usrecite. Tako ce vam biti lakse da usrecite i ljude oko sebe. Zapamtite ovu poruku i ne odbacujte je, verujte ovo je najbolje za vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2