Cetvrtak petak i subota ce nekome biti nezaboravni dani! Dani sreće stižu Biku i Jarcu!

Cetvrtak petak i subota ce nekome biti nezaboravni dani! Dani sreće stižu Biku i Jarcu!

28/03/2024 0 By Lela

Cetvrtak, petak i subota ce nekome biti nezaboravni dani puni iznenadjena. Pre svega dani u kojima ce odredjene osobe doci do svojih velikih snova i ciljeva.

Ovan

Dragi ovnovi, cetvrtak, petak i subota ce a vas biti veoma mirni dani. Dani u kojima se sve dogadja po nekom redu i planu. I sve ide bas onako kako ste vi to i islanirali. Tako da cete imati veoma miran i lep vikend u kojem cete uzivati.

PROCITAJTE  Mesec APRIL će za OVE znake biti NAJSREĆNIJI! Čeka ih pravo ČUDO, sreća i u LJUBAVI i u NOVCU će ih pratiti!

Dragi bikovi, ovo su dani koji su za vas veoma posebni i dragoceni. Pre svega cetvrtak, petak i subota su vasi srecni dani. Dani u kojima dolazite do svojh velikih ciljeva i planova. I to su dani koji ce na vas ostaviti veoma lep i poseban uticaj.

Blizanci

Dragi blizanci, ovo su dani u kojima treba pre svega da mislite na sebe. Ovo su dani u kojima treba maksimalno da se opustite. I da u svakom segmentu budete posveceni sebi. I da ostavite po strani sve obaveze koje nisu toliko hotne. Jer ce vam to istinski i prijati.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak

Dragi rakovi, pred vama su dani u kojima cete biti veoma srecni. Ovo su dani u kojima cete pre svega na pravi nacin da uzivate u krugu dragih ljudi. I biceete u svakom segmenu posveceni porodici. I to su trenuci kji su vas po svemu sudeci dosta nedostajali.

Lav

Dragi lavovi, cetvrtak, petak i subota su za vas klasicni dani. Pre svega to su dani u kojima se za vas nista posebno nece menjati. Sve ce se odvijati bas onako kako ste i vi to mislili. I u smeru u kojem svakako vi zelite da to sve i ide.

Devica

Drage device, jasno je da iza sebe imate veoma stresan i buran period. Jasno je da ste doziveli velik pritisak i veliku nepravdu. Cetvrtak, petak i subota su za vas dani u kojima ce se sve kockice poklopiti. Dani u kojima ce vas uspeh isplivati na pravi nacin.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2