Kako da shvtis da nije iskren prema tebi?!

Kako da shvtis da nije iskren prema tebi?!

05/07/2023 0 By Lela

Doslo je jako cudno vreme. Kako za zene, tako i za muskarce. Neminovno je da lazi sve vise postoje.

Drage dame, otkrivamo vam kako da shvatite da vas on laze. Kako da uvidite da nije iskren prema vama.

Kako vas gleda, mnogo vam govori!

Da upravo taj njegov pogled moze mnogo da vam pomogne. Ako ste upoznali vaseg partnera dovoljno, znate o cemu govorim. Kada mu postavite skakljivo pitanje, njegov pogled ce ga odati. Ako je vas partner iskren gledace vas direktno i bez problema odgovoriti. Medjutim, ako nije potpuno iskren to nece biti tako. Njegov pogled ce pocei da luta. Odgovarace vam, ali nece su dugo zadrzavati pogled prema vama.

PROCITAJTE I  Vas srecan broj otkriva vasu sudbinu! Saznajte vasu!

Ukoliko vas partner se tako ponasa dok pricate o diskutabilnoj temi nesto ne stima. Onda se zapitajte da li je odgovor koji ste dobili iskren.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Drustvene mreze mnogo pomazu!

Ukoliko vas partner je iskren prema vama i ne svrlja sa strane, nemate problem sa ovim. Verujte da su drustvene mreze velika pomoc za to. Na primer, vas partner nema sta da trazi na drustvenim mrezama u sitne sate. Ovo nije napad ljubomore, nego realnost. Ako ne svrlja i ne trazi zabavu u drugoj sta drugo radi u sitne sate. Veoma je diskutabilno njegovo ponasanje u tom slucaju. Kako ne bi u sebe unosile nemir, muslim da je vreme da popricate. Svako vece do sitnih sati ne moze da se izvlaci na fore. Moze da se desi povremeno, prijatelj, neko od rodbine i slicno. Medjutim, svako vece to bi bio smesan izgovor.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2