KARMA ce pokucati na vrata ovim znacima DA NAGRADI ILI KAZNI! NEKA BUDU SPREMNI!

KARMA ce pokucati na vrata ovim znacima DA NAGRADI ILI KAZNI! NEKA BUDU SPREMNI!

01/09/2023 0 By Lela

Karma je svakako nesto sto pokuca na vrata kada tada. I svaka osoba koja ne postupa korektno ce je u odredjeno vreme i osetiti!

Jasno je da su u zivotu sve osobe razlicite po samo karakteru. Po samoj prirodi postoje osobe koje su u zivotu veoma ostre i grube. Osobe koje po svaku cenu teraju po svome. I teze da dostignu svoj cilj po svaku cenu. Pa u svemu tome cesto znaju da postupaju nepravedno i nekorektno. To se nekada desava planski, a nekada to rade potpuno nesvesno. Ali u oba slucaja karma ih sustigne kada tada. Karma je nesto sto osobe dozive bas u onim momentima kada se najmanje nadaju. Jer su u odredjenom vremenskom periodu iz nekog razloga postupale nekorektno.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Karma cesto zna da bude veoma spora. I samim tim neke osobe nisu svesne nje. Jednostavno neko smatra da ona ne postoji. I u zivotu se bas iznenade kada im karma pokuca a vrata. Zato je jako bitno da se uvek trudite da budete posteni i korektni. Jako je bitno da sasvim jasno znate sta u zivotu zelite. I da istim stvarima tezite na posten i lep nacin. U tim slucajevima osobe jako tesko dostize sama karma. Jer je jasno da se trude da u zivotu uvek postupaju na pravi nacin.

PROCITAJTE I NOVAC, USPEH, LJUBAV I BOGASTVO: Do kraja godine, ovi znaci nece znati sta ih je snaslo, SRECA ce ih pratiti na SVAKOM KORAKU!

U nastavku teksta procitajte kojim znacima zodijaka karma kuca na vrata!

Ovan

Dragi ovnovi, jasno je da u predhodnom periodu niste ponosni na odredjene posupke. Pre svega ovde se misli na polje ljubavi. Sasvim je jasno da ste bivsem partneru davali laznu nadu. I sada je priod u kojem ce vam karma pokucati na vrata. Jasno je da ce vam sada osecanja biti u potpunosti neasna. Jer cete pre svega vi biti ti koji ce potencirati sam odnos. A partner o tome vise nece ni da razmislja. To je krma koja vas stize zbog vaseg predhodnog ponasanja.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2