KARMA NAGRADJUJE I KAZNJAVA! Saznajte kakva karma ce vas pratiti u narednih deset dana! Nekome stize haos!

KARMA NAGRADJUJE I KAZNJAVA! Saznajte kakva karma ce vas pratiti u narednih deset dana! Nekome stize haos!

24/09/2023 0 By Lela

Karma nagradjuje ili kaznjava i to i jeste njen zadatak. U narednih deset dana karma ce biti nastrojena da svima vrati po zasluzi.

Ovan

Dragi ovnovi, karma nagradjuje i kaznjava, a vi ste svesni da ona postoji. Medjutim, nedavno ste nehotice povredili osobu koja vas je smatrala prijateljem. Niste bili oprezni. Sada ce vam karma vratiti istom merom, jer ce i vas razocarati osoba koju smatrate prijateljem.

PROCITAJTE I LJUBAV TOKOM SEDMICE PRED NAMA ce nekome doneti pravu ljubavnu bajku i ljubavnu srecu!

Bik

Dragi bikovi, vama je predah preko potreba. U zadnje vreme dali ste i vise od sebe da bi sve postigli. Vreme je da prikocite. Karma stize da vas nagradi. Ocekuje vas iznenadna prilika da sa  voljenom osobom idete na kraatak odmor.

Blizanci

Dragi blizanci, iako vi niste neko ko mnogo veruje u karmu. Vi ste bili veoma losi prema jednoj osobi i iz revolta ste je povredili, a to nije zasluzila. Upravo zato vi cete dobiti kaznu nagrade, jer vas ocekuje veliko poslovno razocarenje.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, karma nagradjuje i kaznjava, i resila je da vas nagradi za sve dobro koje ste ucinili u zadnje vreme.  U zadnjem periodu bili ste veoma osecajni prema ljudima, Vama stize iznenadjenje kakvom se niste nadali. Nesto stoo ce vas zaista usreciti.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je period u kome ce vam karma biti naklonjena. Vi ste se u zadnje vreme itekako posvetili poslu i zelite da uspete. Karma ce to nagraditi i zato vas ocekuje neocekivani novcani dobitak koji ce mnogo toga da promeni.

Devica

Drage device, iza vas je period u kome ste doziveli nepravdu. To vas je veoma pogodilo, ali uprkos tome nikome niste naaneli stetu, a mogli ste. Karma je tu da vas nagradi. Ocekuje vas ispunjenje zelje i velika sreca.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2