LAV je VLADAR zodijaka sa VELIKIM SRCEM! Ali ako mu OVO uradite postaje prava ZVER!

LAV je VLADAR zodijaka sa VELIKIM SRCEM! Ali ako mu OVO uradite postaje prava ZVER!

08/10/2023 0 By Lela

Lav je veoma istaknut simbol zodijaka. Krase ga veliki kvaliteti, ali postoji i ono sto nikako ne smete uraditi jednom Lavu.

Lav je jedan od najkarakterističnijih znakova zodijaka, poznat po svojoj hrabrosti, strasti i veličanstvenosti. Lav je vladar Zodijaka koji ulazi u svaku prostoriju s velikim samopouzdanjem i stavlja sebe u centar pažnje. Međutim, iako je Lav poznat po svom velikom srcu i darežljivosti, postoji nekoliko stvari koje, ako mu uradite, mogu ga dovesti do tačke emocija gde će postati prava zver.

PROČITAJTE I: LUDA SRECA I VELIKE PARE: Rak i Jarac mogu da ocekuju VELIKU NAGRADU KARME u narednih PET DANA!

Prva stvar koju nikada ne treba da radite Lvu je da ga ignorišete ili mu ne posvetite dovoljno pažnje. Lav se hrani pažnjom i priznanjem drugih. On se želi osećati posebnim i biti u centru pažnje. Ako ga ignorišete ili umanjujete njegov značaj, osećaće se povređeno i to može dovesti do toga da postane prava zver. Lavu je potrebno često potvrđivanje njegove važnosti i kvaliteta, tako da mu pružite priznanje i izražavajte svoju zahvalnost prema njemu.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Druga stvar koja može dovesti do transformacije Lava u zver je nepoštovanje. Lav voli da se oseća cenjenim i poštovanim. Ako ugrozite njegovu dostojanstvenost, on će se osećati poniženo i to će mu jako teško pasti. Lavi su ponosni i ego-otporni, te će reagovati agresivno ako im se ne pruža odgovarajući nivo poštovanja. Veoma je važno voditi računa o tome kako se obraćate Lvu i da mu pružite poštovanje koje zaslužuje.

Treća stvar koja može dovesti do toga da Lav postane zver je prevara. Lavovi su iskreni i očekuju istu vrstu iskrenosti od drugih. Ako ga izneverite ili varate, to će biti veliki udarac za njegovu veru u ljude i u ljubav. Takva izdaja može dovesti do ogromnog gneva u Lvu i on će se boriti da povrati svoj ponos i dostojanstvo. Zato je jako važno biti odan i iskren prema Lavu i nikada ga ne izneveravati ili mu lagati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2