LAZ I PREVARA: Ovi znaci zodijaka ce saznati da su bili slagani i DA SU VEROVALI POGRESNOJ OSOBI!

LAZ I PREVARA: Ovi znaci zodijaka ce saznati da su bili slagani i DA SU VEROVALI POGRESNOJ OSOBI!

22/08/2023 0 By Lela

Na zalost ljudi se bave losim stvarima. Laz i prevara je nesto sto je medju najgorim stvarima u zivotu. Najgore je kada vam to ucini osoba kojoj ste verovali!

Ovi znaci zodijaka ce saznati da je draga osoba im priredila jednu veliku laz!

PROCITAJTE I: NEMOGUCE POSTAJE MOGUCE! Ovim znacima ce se desiti ono sto nikako ne ocekuju!

OVAN

Dragi ovnovi, vi ste osoba koja ne tolerise da bude obmanjena. Saznali ste od jedne osobe kako vam jedan kolega konstantno podmece nogu. Niste znali da vam neko ne zeli dobro od kolega, ali to ste i saznali. Naravno da ne podnosite nepravdu i da ne mozete da trpite prevare. Naravno da ste odreagovali na to, naravno da svakoga odmah postavite na svoje mesto ko zeli da vam naudi. Naravno da  treba uvek da se zauzmete za sebe. Naravno da ne trebate da dopustite da vam neko kvari zivot.  Medjutim, da li ste sigurni da verujete pravim ljudima? Da li ste sigurni da ta osoba sa posla koja je oputzila kolegu da vam zaista zeli dobro? Da li ste na pravoj strani ili je nesto drugo po sredi?

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Dragi ovnovi, na zalost laz i prevara je upravo ono sto vam je ta osoba plasirala da bi ocrnila kolegu. Laz je sve sto je receno o kolegi na koga ste se naljutili. Jedna notorna laz koje cete uskoro biti i vi svesni. Shvaticete da taj kolega za koga ste mislili da ima lose namere ustvari nije takav. Sta vise, taj kolega je osoba koja ce vam uvek sve reci u lice i kod njega nema spletki. Ne vole ga zato sto je direktan i surovo iskren. Verujte da vama to nece smetati samo ga pustite da vam pokaze kakva je osoba. Pre svega na kraju cete vi njemu dugovati izvinjenje.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2