Mesec u kome ste rodjeni vam otkriva vas zivotni put!

Mesec u kome ste rodjeni vam otkriva vas zivotni put!

22/09/2022 0 By Admin

We may earn money or products from the companies mentioned in this post.

Jul – Mesec groma

Vi ste osoba koja je puna emocija, ali sve to skrivate u sebi. Vi ste neko ko ima istaknutu intuiciju i to vam mnogo pomaze u zivotu. Vi ste neko ko se uvek oslanja bas na nju.

Avgust – Mesec jesetre

Vi ste neko ko je veoma privrzen svojim voljenima i zastitinicki ste nastrojeni prema njima. Zivot vas je naucio da uvek cenit ono sto imate. Ponekada se fokusirate na sebe i svoj mir i zanemarite sve drugo.

Septembar – Zetveni mesec

Vi ste osoba koja zna kako da se ponasa u ljubavi i sve konce drzite u svojim rukama. Vi jednostavno znate kako da ucvrstite ljubavnu vezu. Vazite za omiljenog savetodavca.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Oktobar – Mesec lova

Vi ste osoba koja ne pruza svoje poverenje tek tako svakome. Veoma ste odgovorna osoba i ne volite kasnjenja. Vi ste izuzetno inteligentna i sposobna osoba. Trazite partnera koji ce vas pre svega razumeti.

Novembar – Mesec medveda

Vi ste neko ko je uvek iznad situacije. Volite drugima da pomazete, ali vam se zbog toga desi da se izgubite u tudjim problemima. Volite promene.

Decembar – Hladan mesec

Vi ste osoba koja ima suzdrzan stav i trudite se da budete hladni. Medjutim, vi ste u sustini veoma emotivna i nezna osoba. Zbog vaseg stava ljudi vas vide kao veoma snaznu i samouverenu osobu.

Stranice: 1 2