MOCAN ASTRO PERIOD krece od danas! Ovi znaci su na udaru!

MOCAN ASTRO PERIOD krece od danas! Ovi znaci su na udaru!

24/03/2023 0 By Lela

Danas nastaje mocan astro period. Retrogeni Merkur ce tada napraviti blizak aspekt sa Suncem.  Veoma specificno vreme koje ce uticati snazno na neke znake zodijaka.

Bik

Dragi bikovi, vi ste prva osoba na koju ce ovaj mocan astro period imati uticaj. Znate onaj osecaj koji ste imali da vam nesto ne ide od ruke zato sto niste spremni da da donesete pravu odluku. Jednostavno osecali ste neku blokadu i zbog toga niste mogli da usmerite svoje ideje ka pravom smeru. Taj period je iza vas. Ovaj period ce zaista imati mocan uticaj na vas. Blizak aspekt retrogenog Merkura sa Suncem u vama ce probuditi bas ono sto vam treba. Vi cete biti itekako nastrojeni pozitivno. Vase misli i ideje ici ce u pravom smeru.

PROCITAJTE I: Ovaj petak ce nekome doneti stres dok jarcevi ce biti…

Ovaj period je idealno vreme da iznesete svoje ideje jer niste svesni na kakvu reakciju ce izaci. Vama ce prosto receno ici od ruke i nikako ne dovodite u pitanje svoje odluke tokom ovog perioda. Ako postoji nesto sto treba da odlucite a izuzetno vam je vazno sada je idealan period za to.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Strelac

Mocan perod koji pocinje na vas ce sigurno imati uticaj. Vi necete proci kroz ovaj period a da ga ne osetite. Dragi strelcevi, blizak aspekt retrogenog Merkura sa Suncem vama ce pre svega doneti veliku razdrazljivost. Vi necete trpeti ni najmanju nepravdu. Svi odnosi u kojima se osecate nedovoljno postovani ili ukoliko vam neko osporava vase kvalitete vi cete imati potrebu da iznesete na cistac.

Moguce je da cete imati konflikte sa ljudima koji ne razumeju vasu potrebu da istaknete koliko vam je vazno da cenite sebe.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2