OVAN I JARAC – Da li mogu da oproste LAZ I NEPRAVDU?!

OVAN I JARAC – Da li mogu da oproste LAZ I NEPRAVDU?!

18/03/2023 0 By Lela

JARAC

Jarcevi su pravi borci u zivotu. Oni ne znaju sta znaci necu i ne mogu. Oni se bore da sve mogu i sve sto zele sami i ostvare. Oni ne odustaju i nikada se ne desi da se predaju tek tako.

Isto tako je i kada su voljene osobe u pitanju. Ako jarac od nekoga digne ruke, to znaci da ta osoba ne vredi borbe. Kada jarac odlazi od nekoga, on odlazi jednom i nikada se ne vraca. Ne mislite da je jarac naivan i lakoveren, jer to nikada nije. Ne pokusavajte da ga lazete u oci i mislite da ce vam u to poci za rukom.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Pre svega jarac ce vas veoma brzo provaliti, pri tom cete i zazaliti. Jarac najvise na svetu mrzi laz i manipulaciju i to nikome ne dozvoljava da mu radi. On vesto izbegava sve manipulacije i salje kontra efekat jer nece sedeti mirno.

Mnogo nepravde je i jarac osetio. Mnogo puta se problemi lomili na njegovim ledjima iako nije bio kriv. Iz tog razloga jarac je veciti borac za pravdu. Uvek ce teziti ka tome da pravda bude zadovoljena i od njega nemojte ocekivati da ce sedeti mirno i cutati na neciju nepravdu. Ne igrajte se sa njim, jer ce vas nauciti sta je postena igra.

Stranice: 1 2