RIBAMA ce mesec APRIL biti pun preokreta i promena!

RIBAMA ce mesec APRIL biti pun preokreta i promena!

20/03/2023 0 By Lela

Horoskop za mesec april za osobe rodjene u znaku riba. Saznajte sta ribama donosi ovaj mesec pred nama u svim segmentima zivota.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Drage ribe, ako ste u vezi ovo ce biti veoma zanimljiv mesec za vas. Ribama koje imaju problema u svom odnosu sa partnerom vec duze vreme zele to da rese, ali nisu sigurne kako. Nije bas da se osecate lepo zbog odnosa koji je po vama nestabilan. Sa jedne strane osecanja, ali vi u sustini niste srecni. Vreme je da to promenite.

PROCITAJTE I: Sreca ce pratiti ove znake zodijaka tokom nedelje!

Preuzmite korake i uzmite kontrolu u svoje ruke. Stavite do znanja partneru kako stvoje stvari i da vi niste zadovoljni. Ujedno cete testirati koliko je njegova ljubav iskrena. Ne dovodite u pitanje svoju vrednost nijednog momenta. Upravo od razumevanja i postupka parntera ce zavisiti buducnost vase veze. Ukoliko vam stavi do znanja da vas voli i da ce se boriti zajedno sa vama vasa veza ce uspeti. Ukoliko to ne bude tako vi cete zeleti da zavrsite taj odnos. Necete dugo patiti ukoliko vas pusti da odete, jer cete brzo shvatiti da nije vredno. Ocekuju vas jako lepi momenti u oba slucaja krajem aprila.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste slobodni:

Ribama koje su slobodne april ce doneti promenu u ljubavnom zivotu. Slobodne ribe ce sresti osobu koja ce ih prosto fascinirati. U toj osobi ce dobiti sve sto vole kod partnera. Vi ste izuzetno nezna osoba puna ljubavi. Vama treba neko ko ce tu ljubav znati da ceni i postuje. Ko ce u vama prepoznati iskrene emocije. Ribama ce sudbina u aprilu na put staviti bas bas takvu osobu. Osobu koja ce vas ceniti i cuvati. Osoba pored koje cete osetiti ljubav i sigurnost. April ce vam doneti pravu ljubavnu bajku o kakvoj sanjate.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2