RIBAMA ce mesec JUN biti pun preokreta i vaznih promena!

RIBAMA ce mesec JUN biti pun preokreta i vaznih promena!

16/05/2023 0 By Lela

  Horoskop za mesec jun za osobe rodjene u znaku riba. Saznajte sta ribama donosi ovaj mesec pred nama u svim segmentima zivota.

LJUBAV

Ako ste u vezi:

Drage ribe, ako ste u vezi ovo ce biti veoma zanimljiv mesec za vas. Ribama koje imaju problema u svom odnosu sa partnerom vec duze vreme zele to da rese, ali nisu sigurne kako. Nije bas da se osecate lepo zbog odnosa koji je po vama nestabilan. Sa jedne strane osecanja, ali vi u sustini niste srecni. Vreme je da to promenite.

PROCITAJTE I: Astro vesti DO KRAJA NEDELJE za sve znake! Jednom znaku se savetuje OPREZ!

Preuzmite korake i uzmite kontrolu u svoje ruke. Stavite do znanja partneru kako stvoje stvari i da vi niste zadovoljni. Ujedno cete testirati koliko je njegova ljubav iskrena. Ne dovodite u pitanje svoju vrednost nijednog momenta. Upravo od razumevanja i postupka parntera ce zavisiti buducnost vase veze. Ukoliko vam stavi do znanja da vas voli i da ce se boriti zajedno sa vama vasa veza ce uspeti. Ukoliko to ne bude tako vi cete zeleti da zavrsite taj odnos. Necete dugo patiti ukoliko vas pusti da odete, jer cete brzo shvatiti da nije vredno. Ocekuju vas jako lepi momenti u oba slucaja krajem juna.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste slobodni:

Ribama koje su slobodne jun ce doneti promenu u ljubavnom zivotu. Slobodne ribe ce sresti osobu koja ce ih prosto fascinirati. U toj osobi ce dobiti sve sto vole kod partnera. Vi ste izuzetno nezna osoba puna ljubavi. Vama treba neko ko ce tu ljubav znati da ceni i postuje. Ko ce u vama prepoznati iskrene emocije. Ribama ce sudbina u junu na put staviti bas bas takvu osobu. Osobu koja ce vas ceniti i cuvati. Osoba pored koje cete osetiti ljubav i sigurnost. Jun ce vam doneti pravu ljubavnu bajku o kakvoj sanjate.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2