Samo za one sa ostrim vidom! Otkrijte koja tri slova se kriju na slici!

Samo za one sa ostrim vidom! Otkrijte koja tri slova se kriju na slici!

16/05/2024 0 By Lela

Pred vama je mozgalica koja ce otkriti kakav vid vi imate. Ova skrivalica je samo za one sa ostrim vidom. Samo za one koji su dovoljno ostrovidi da primete koja slova se kriju u ovoj skrivalici.

Primetili smo da mnogi od vas vole da resavaju razne skrivalice i mozgalice. Mnogi od vas zele da testiraju ostrinu svog uma i vida. Upravo zbog toga smo vam i ovog puta spremili jednu skrivalicu. Skrivalicu koja je samo za one koji zaista imaju precizan vid. Na vama je da otkrijete tri slova koja se kriju u slici.

PROCITAJTE I Dani velike promene stižu Raku, Jarcu ostvarenje važne zelje, a OVOM znaku se vraća u život bivša ljubav!

Ovo su tri slova koja ce vam otkriti koliko dobro vidite. Mi bi vam savetovali da ostanete na normalnom rastojanju od vaseg uredjaja i ne priblizavate ga tik uz oci. Tako cete najbolje proceniti da li dobro mozete da otkrijete koja slova su u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zapamtite mozda nije bas tako kako vam se na prvi pogled cini. Ova skrivalica i nije tako jednostavna kakvom je mozete u prvi mah proceniti. Ova skrivalica vesto krije tri slova. Upravo ona je samo za one ciji vidi je ostar i cist. Mozda su mnoge druge skrivalice bile jednostavnije, ali ovu morate dobro sagledati. Pred vama je prelepa slika u ljubicastoj boji sa cvetovima i leptirom. Iako je skoro jednobojna sa crnim ivicama i detaljima nemojte se zavarati da je iz tog razloga resenje jednostavno. Nemojte se zaletati i dobro pazite, trazimo tri slova, a ne broja.

Bas u ovom ce se mnogi i preci, odgovorice sa brojevima koji su lakse uocljivi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2