SKORPIJA: horoskop za jun! Od novcanih gubitaka do dobitaka!

SKORPIJA: horoskop za jun! Od novcanih gubitaka do dobitaka!

01/06/2022 0 By Lela

We may earn money or products from the companies mentioned in this post.

Skorpija: horoskop za jun u svim segmentima zivota. Saznajte sta vam zvezde porucuju tokom ovog meseca pred nama.

POSAO:

Skorpija: horoskop za jun…

Drage škorpije, vi sa dešavanjima na poslu u poslednje vreme zaista ne možete biti zadovoljne. A vama će prva polovina meseca juna doneti još mnogo problema i zbog tih problema ćete biti jako često pod stresom. Međutim, vama druga polovina meseca donosi jednu priliku koja će vam po mnogo čemu odgovarati. Vama druga polovina meseca donosi priliku da promenite zaposlenje. Vi ćete upravo zbog toga o svemu morati dobro da razmislite i da donesete neku odluku.

PROCITAJTE I: Horoskop po CIGANSKIM KARTAMA za mesec jun!

FINANSIJE:

Skorpija: horoskop za jun…

Drage škorpije, vi ćete na početku meseca juna imati problema sa finansijama zbog nekih neočekivanih novčanih gubitaka. Međutim, posle toga vas očekuju neki veoma značajni novčani dobici koji će vam doneti potpunu promenu finansijske situacije i to na bolje. Vaša finansijska situacija zbog tih dobitaka će postati zaista jako dobra.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

ZDRAVLJE:

Skorpija: horoskop za jun…

Prva polovina juna vam donosi više stresnih okolnosti i smetnje u predelu kostiju koje mogu biti povezane sa reumom ili artritisom. Bićete podložni pojačanom umoru jer ćete biti i fizički aktivniji. Budite umereni u svemu. U drugoj polovini juna ćete biti u boljoj kondiciji i imunitet na bolesti će vam se pojačati.
Poboljšajte vašu ishranu kombinacijom namirnica koje sadrže gradivne materije i vlakna. To su krompir, šargarepa, žitarice, grašak, pasulj i sočivo. Meso uzimajte u umerenim količinama. Izbacite jake začine i slatkiše, a uvećajte unos vitamina B i E. Od voćaće vam prijati grožđe i jabuke. Više manjih obroka dnevno je preporučljivo.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2