Sta se krije iza maske hladne osobe rodjene u znacima JARCA I BIKA!

Sta se krije iza maske hladne osobe rodjene u znacima JARCA I BIKA!

19/09/2023 0 By Lela

Verujem da se mnogi pitaju da li su jarac i bik zaista tako jake osobe koje su pri tom veoma hladne. Sta se krije iza te maske ustvari? Tu smo da vam otkrijemo sta zaista se krije iza svega toga…

BIK

Dragi bikovi, iako mnogi misle da ste vi jedna suzdrzana osoba koja je pri tom veoma hladna. Mnogi su ubedjeni da vi mozda i nemate iskrene emocije. Sta se krije u vama niko ne zna. Iako ste neko ko zaista ne pokazuje svoja osecanja. Iako ne pustate ljude tek tako u svoj zivot. Iako se sve tako cini istina je drugacija.

PROCITAJTE I: NOVA I BIVSA LJUBAV! Jednom znaku ce se desiti NOVA LJUBAV, dok ce nekome se vraiti BIVSI PARTNER!

Bikovi su ovobe koje itekako imaju osecanja. To sto ih ne pokazuju na sva zvona je jednostavno zbog toga sto ne zele da ih neko povredi. Bikovi su se mnogo puta opekli u zivotu i sada nauceni iskustvom idu kroz zivot. Oni ne dozvoljavaju da ih bilo ko povredi. Ne moze svako da dopre do njih. Medjutim, ljudi koje voli itekako pronalaze put do njihovog srca. Bik kada voli on to pokazuje delima. Bik nije neko ko ce prodavati prazne price i pricati u prazno. Sta bik obeca to ce sigurno da ostvari.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bikovi su ti koji ne zele nikome zlo. Oni imaju dobru dusu i osobe su koje ce mnogima pomoci. Medjutim, to ne znaci da ce bikovi dopustiti bilo kome da ih koristi. Oni odlicno znaju ko je blizu njih iz interesa i tim osobama su ogranicene mogucnosti kod njih. Ko ima bika u svom zivotu neka ga dobro pazi, jer je osoba koju vredi cuvati pored sebe. Bik je neko ko ce za voljene ljude uciniti apsolutno sve. Njegova ljubav je cista i bezuslovna. To treba svako da ceni.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2