Subota i nedelja ce nekome biti carobni dani! Device budite oprezne!

Subota i nedelja ce nekome biti carobni dani! Device budite oprezne!

08/09/2023 0 By Lela

Astro subota i nedelja za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam naredna dva dana donose.

Ovan

Dragi ovnovi, astro subota i nedelja vam porucuju da se opustite. Pred vama su dva dana gde ce vas zaobici problemi. Neceteimati turbulencija i mocicete slobodno da disete. Mir vam je preko potreban i upravo to cete i dobiti.

PROCITAJTE I ZNACAJNA DESAVANJA! OVI znaci su sada NA DNU, PATE i PLACU, ali USKORO im sledi nesto sto ce im PROMENITI ZIVOT NA BOLJE!

Bik

Dragi bikovi, pred vama su dva dana u kome cete imati mnogo obaveza. Pre svega vi cete morati da resite neke privatne obaveze koje ne stizete radnim danima. Iako je tako vikend cete provesti sa svojim najmilijima u radnoj atmosferi.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama su dani u kojima cete pre svega uziati u ljubavi. Ovo su dani u kojima cete biti i vise nego emotivno zadovljni. Ovo su dani u kojima ce vam voljena osoba na pravi nacin da pkaze i dokaze svoje emocije.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Rak

Dragi rakovi, sasvim je jasno da su ovo dani u kojima cete uzivati. Subota i nedelja su dani u kojima pre svega treba da mislite na sebe. Dani u kojima treba po svakom segmentu da se posvetite sebi i svojim potrebama.

Lav

Dragi lavovi, subota i nedelja su za vas veoma dinamicni dani. Ovo su dani u kojima cete pre svega ispredsebe imati dosta poslovnih iskusenja. I zato pre svega u svakom segmentu treba da budete realni i jasni.

Devica

Drage device, jako je bitno da pre svega neke situacije ne shvatate licno. Ovo su dani u kojima morate da budete veoma oprezni. I da naucite da uvek ne reagujete na prvu. Kako sebi ne biste stvorili neke nepotrebne probleme i same situacije.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2