TUGU CE IM ZAMENITI VELIKA SRECA! Ovim znacima ce zasluzeni bolji dani doci!

TUGU CE IM ZAMENITI VELIKA SRECA! Ovim znacima ce zasluzeni bolji dani doci!

07/11/2023 0 By Lela

Tugu koja ih je vec dug morila nekim znacima ce se promeniti u veliku srecu. Ovim zancima stizu  zasluzeni bolji dani konacno!

Ovim znacima ce tugu zameniti velika sreca:

PROCITAJTE I EGIPATSKI HOROSKOP do KRAJA NEDELJE donosi važna dešavanja i bitne životne prokrete!

OVAN

Dragi ovnovi, vi ste osoba koja je tugu dobro upoznala. Vi ste u skorasnje vreme imali par razocarenja i to u drage ljude. Imate osecaj da neke osobe u vasoj okolini uopste ne vode racuna o tome da li ce vas povrediti ili ne. Vi sami ste kod sebe primetili veliku promenu u zadnje vreme. Osetili ste manjak paznje, manjak volje, osetili ste kao da upadate u blagu depresiju i da tugu ne mozete izbeci. Vi ne mozete da se pomirite sa tim da vam drage osobe postaju strane. Ne mozete da verujete da sve manje nalazite vremena da se istinski posvetite jedno drugima i da to ne bude usput. Znate da bi zajedno mogli da resite nesporazume i probleme. Ali ono sto je najveca istina tugu vam najvise zadaje ponasanje vaseg pratnera. Vi ste razocarani i povredjeni zbog nekih poteza partnera sa kojima vam je naneo bol. Bilo to namerno ili slucajno vi jeste povredjeni.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ono sto ne ocekujete da vam se sada desi jeste da vam tugu zameni velika sreca. Verovali ili ne to ce se upravo i desiti. Vas partner ce shvatiti koliko vas je povredio i shvatice da ne bi mogao da podnese da vas izgubi. Upravo to ce trgnuti vaseg partnera i on ce samo zeleti da vam dokaze koliko vas voli i koliko ste mu vazni. On ne moze da zivi bez vas i to cete i vi shvatiti. Ocekuje vas ogromno iznendajenje koje ce vas usreciti neizmerno i oduseviti. Od tog momenta vi cete svoje planove za buducnost praviti zajdno u velikoj ljubavi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2