Vreme je da Lav zablista, jarac ce doziveti velike promene, a ovom znaku sledi ljubavna sreca!

Vreme je da Lav zablista, jarac ce doziveti velike promene, a ovom znaku sledi ljubavna sreca!

20/09/2023 0 By Lela

Horoskop za naredni period za sve znake zodiajka. Vreme je da saznate sta vam zvezde predvidjaju u narednim danima pred nama.

Zagledajte se duboko u kristalnu kuglu zvezda sa nama, dok otkrivamo šta nam astrologija obećava u narednom periodu za svaki znak Zodijaka. Pažljivo smo proučavali konstelacije neba da bismo vam doneli ovaj Veliki horoskop, koji donosi uvid u dinamiku života koji će vas snaći u budućem periodu. Vreme je da saznate o cemu se radi…

PROCITAJTE I: POBEDICE SVAKU PREPREKU: Zivoti ovih znakova su BOLNI I TESKI, ali im dolazi VREME SRECE!

Ovan (21. mart – 19. april)

Ovnovi, vreme je da se fokusirate na svoje ciljeve i ambicije! Mars, vaše vladajuće telo, prelazi kroz promenljivo sazvežđe i donosi energiju akcije i ostvarenja. Međutim, sa Saturnom koji je u kvadratu, budite spremni da se suočite sa određenim izazovima. Ključ je da budete istrajni i hrabri u prevazilaženju svih prepreka.

Bik (20. april – 20. maj)

Bikovima nebesa donose stabilnost u ljubavnim i poslovnim odnosima. Venera, vaša planeta vladar, stoji u tvom znaku i donosi harmoniju, ravnotežu i blagostanje. Pojačana potreba za udobnošću i dobrim stvarima u životu biće prisutna.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

S vladajućom planetom Merkurom u znaku Lava, Blizanci će biti inspirisani da izraze svoje misli mnogo jasnije. Ovo je vreme za usvajanje novih veština, otkrivanje novih ideja i komunikaciju svojih strasti prema drugima.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovima, ovo je ključni period za lični razvoj. Sa Mesecom, vašim vladarom, u tranzitu kroz vaš astrološki dom, ovo je vreme kada će se vaš izražajni i emocionalni aspekti intenzivirati. Biće to vreme odmora i obnavljanja na duhovnom nivou.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Sa Suncem, vašim vladarom, u vašem znaku, ovo je vaše vreme da zablistate. Lavovi će biti puni energije, kreativnosti i samopouzdanja. Međutim, preterani ponos može vas dovesti u situacije koje bi mogle biti teške.

Device (23. avgust – 22. septembar)

Neptun u ribama će kod Devica probuditi potrebu za dubljim razmišljanjem i promišljanjima. Potražite inspiraciju u umetnosti, muzici ili meditaciji. Ovo je dobar period za bilansiranje prošlih akcija i planiranje novih koraka.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2