ZENA JARAC je NAJJACA ZENA zodijaka! Evo i zasto…

ZENA JARAC je NAJJACA ZENA zodijaka! Evo i zasto…

10/09/2023 0 By Lela

Zena jarac je dama koja nosi mnogo kvaliteta u sebi. Ona je dama koju zivot nimalo nije mazio. Sta vise, mnogo iskusenja u zivotu je ona imala. Najjaca je dama zodijaka, a mi cemo vam otkriti i zasto…

SAMOSTALNA JE

Ovo je zena koja nikada u zivotu ne bi dozvolila da zavisi od drugih. Zena jarac veoma spretno prolazi kroz zivot jer se iskljucivo oslanja na sebe. Ona je nezavisna kako finansijski tako i mentalno. U zivotu dosta toga postize svojim trudom i radom.

PROCITAJTE I Sok ocekuje strelca, jarca stize proslost, dok ovaj znak ce doziveti ono sto je uvek zeleo!

Nema kocnice i to je cini uspesnom. Takodje u zivotu odluke donosi sama i ne dozvoljava drugima da joj se u iste mesaju. Moze ona da saslusa savete drugih ljudi, ali kljucna i poslednja rec je na njoj. Takva je i uvek ce zena jarac takva biti.

BORAC KAKAV SE DVAPUT NE RADJA

Ovo je bukvalno tako. Zena jarac je primer za zenu borca. Ona ne odustaje nikada u zivotu i ne pada zbog pokojeg pada koji joj se desi. Nije tacno da ona ne dozivi poraz. Itekako ga dozivi, ali nikada ne ostaje na dnu. Cak i kada svi misle da je bezizlazna situacija, ona ustaje i bori se. Mnogo puta je pobedila sve predrasude i misljenja drugih. Mnogi su se uzalud radovali njenom porazu tamo gde ga nema. Ona je zena koja moze mnogo veci teret da ponese na svojim ledjima nego vecina muskaraca. Zbog toga je se jaci pol i boji. Ne mogu se nositi sa njenom snagom i borbenoscu. Ona je zena koja u zivotu nikada ne dozvoljava da bude zrtva, vec samo jaka zena i veliki borac.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2