1. avgust je dan velikih iskusenja, jedna osoba ce pasti na testu! Ribe budite spremne na rizik!

1. avgust je dan velikih iskusenja, jedna osoba ce pasti na testu! Ribe budite spremne na rizik!

31/07/2023 0 By Zorica

1. avgust je dan u kojem ce se desitivelike promene i velika iskusenja. Pred jednom osobom je dan u kojem ce pre svega pogleknuti i sebe razocarati.

Ovan

Dragi ovnovi, 1. avgust  je dan u kojem cete biti opusteni. Ovo je dan u kojem cete pre svega na sve nacine uzivati. I biti i vise nego zadovoljni sa svm stvarima koje se desavaju. I koje vas pre svega cine veoma opustenom osobom.

PROCITAJTE NOVAC, USPEH, LJUBAV I BOGASTVO: Do kraja godine, ovi znaci nece znati sta ih je snaslo, SRECA ce ih pratiti na SVAKOM KORAKU!

Bik

Dragi bikovi, ovo je dan velikih iskusenja za vas. Ovo je dan u kojem cete pre svega iznenaditi sami sebe. Jer cete pokleknuti i na taj nacin sami sebe  razocarati. Jer pre svega ste mislili da na te stvari ne padate tako lako.

Blizanci

Dragi blizanci, 1. avgust vam donosi veliku promenu u ljubavi. Jer cete danas na pravi nacin pokazati svoje emocije i svoja osecanja. I bicete i vise nego srecni i zadovoljni u svakom smislu i svakom segmentu. Jer cete pre svega na pravi nacin osetiti zadovoljstvo i samu srecu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, ovo je dan u kojem pre svega treba da  mislite na sebe. Ovo je dan u kojem treba da se posvetite sebi i svojim potrebama. Dan u kojem pre svega sve ostalo treba da ostavite po strani. I da na pravi nacin mislite na sebe i na svoje zadovoljstvo.

Lav

Dragi lavovi, 1. avgust  je dan u kojem cete pre svega biti fokusirani na posao. Danas je dan u kojem pre svega treba da pokazete svoju sigurnost. Dan u kojem na pravi nacin treba da verujete u sebe i u svoje odluke. I da ni na koji nacin ne sumnjate u stvari koje radite.

Devica

Drage device, sasvim je jasno da se stvari ne odvijaju u smeru u kojem vi to zelite. Jasno je da se voljena osoba pre svega ne ponasa onako kako vi to ocekujete. Odnosno onako kako vi to zelite. I jasno je da u tom segmentu treba da preduzmete bitne korake.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2