28. avgust nekima nosi vazan preokret u zivotu! Bikovi donose vaznu odluku, Device ostanite smirene!

28. avgust nekima nosi vazan preokret u zivotu! Bikovi donose vaznu odluku, Device ostanite smirene!

27/08/2023 0 By Lela

Horoskop za 28. avgust za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju tokom ovog ponedeljka.

Ovan

Dragi ovnovi, horoskop za 28. avgust porucuje da ostanete smireni. Pocetak nedelje ce vam doneti mnogo obaveza. Organizujte se i ne reagujte ishitreno. Shvatite da danas ne mozete sve postici i uradite onako kako mislite da treba.

PROCITAJTE OD SEPTEMBRA DO DECEMBRA: Raka i jarca ceka zivotna promena, dok ce se jedan znak pomiriti sa bivsom ljubavlju!

Bik

Dragi bikovi, pred vama je dan u kome cete imati priliku da donesete vaznu odluku kada je vas emotivan zivot u pitanju. Nemojte reagovati ishitreno i pre svega pokusajte da povedete ozbiljan razgovor. Uradite onako kako vi zaista zelite.

Blizanci

Dragi blizanci, danas je dan u kome ce jedna osoba posebno obratiti paznju na vas. Ova paznja ce vam itekako prijati. Poznato je da volite da ste u centru paznje. Sticajem okolnosti ovo ce biti vas dan bas zbog toga.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, horoskop za 28. avgust porucuje da je danas dan u kome treba da napravite vazne planove. Nemojte srljati, najbolje je da dobro razmislite koji su vasi sledeci potezi pogotovo kada je posao u pitanju. Dobra organizacija sve resava.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je dan u kome necete imati neka vazna desavanja. Tokom danasnjeg dana pratice vas rutina. Iako ste izasli iz vikenda i imali priliku da se odmorite, osecate i dalje umor. Ostanite smireni i skoncentrisani.

Devica

Drage device, pred vama je veoma turbulentan dan. Horoskop za 28. avgust vam porucuje da pokusate da ostanete smireni. Partner ce uciniti nesto sto ce vas veoma naljutiti i zbog toga je moguc konflikt. Sa druge strane na poslu cete dobiti pohvale i priznanje za vas rad.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2