6. maj donosi novi pocetak nekome, jarca ceka nesto veoma vazno, dok rak mora biti na oprezu!

6. maj donosi novi pocetak nekome, jarca ceka nesto veoma vazno, dok rak mora biti na oprezu!

06/05/2024 0 By Lela

Horoskop za 6. maj za sve znake zodijaka. Saznajte sta vam zvezde porucuju tokom danasnjeg dana kada je vas znak zodijaka u pitanju.

Ovan

Dragi ovnovi, horoskop za 6. maj vam porucuje da se opustite. Za vas ce ovo biti jedan lagan dan u kome vas ne ocekuju problemi. Samo budite istrajni i uspecete neke stvari da resite koje niste planirali danas da uradite.

PROČITAJTE I: Znali su SAMO ZA TUGU,ali ce OVI znaci KONACNO DOBITI SRECU koju su ZASLUZILI!

Bik

Dragi bikovi, danas cete doziveti jedno razocarenje. Vi cete danas saznati da vas je jedna draga osoba slagala i to vama draga osoba. Ovo ce vas veoma povrediti i razocarti. Veoma je vazno da na vreme odreagujete i da ne cutite.

Blizanci

Dragi blizanci, pred vama je dan koji ce vam doneti pre svega mir. Danas nece biti turbulencija i to vam veoma prija. Veoma buran period je iza vas i zbog toga ce vam ovakav dan itekako prijati. Mocicete da se opustite konacno.

Rak

Dragi rakovi, horoskop za 6. maj vam porucuje da ne odustajete. Budite pre svega oprezni pri ostvarenju svog plana. Jedna osoba na poslu je namerila da vas sabotira i rado ce vam podmetnuti nogu. Pazite kome verujete.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Lav

Dragi lavovi, pred vama je dan kada cete jednim postupkom veoma obradovati jednu osobu. Vi cete danas sasvim spontano pokazati da ste veliki covek i ova osoba ce vam biti veoma zahvalna. Oseticete se zaista lepo zbog toga.

Devica

Drage device, pred vama je dan koji ce vam doneti jednu neocekivanu vest. Ova vest je vezana za vas posao koja ce dovesti do promene koja ce vam doneti neke izzmene. Moramo priznati da ce vam ove izmene veoma prijati.

Nastavak na sledecoj stranici….

Stranice: 1 2