Astro prognoza za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka!

Astro prognoza za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka!

22/12/2021 0 By Lela

Astro prognoza za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka otkriva…

Ovan

Astro prognoza za cetvrtak i petak porucuje… Imate jako veliki pritisak od strane voljene osobe. Jer pre svega od vas se očekuje da donesete neku bitnu odliku. Odluku koja ima jako veliki uticaj na samu budućnost vašeg odnosa. I zbog toga ste u velikoj dilemi. I zbog toga osećate veliki pritisak od svega što se dešava oko vas.

Bik

Pre svega bitno je da prema voljenoj osobi budete i više nego iskreni. Jako je bitno da date realne sugestije i sama objašnjenja. I da svoje nezadovoljstvo generalno ne iskazujete u ljubavnom odnosu. Jer ljubav treba da bude nešto zbog čega ćete biti i više nego srećni i zadovoljni.

Blizanci

Ne dozvolite da bilo ko koristi vaše emotivne i osećajne prednosti. Na vama je da budete kao i uvek jaka i stabilna osoba. Da budete osoba koja neće imati problem da svoje emocije i namere pokaže jasno. Koja neće imati problem da ljubav stvavi na prvo mest.

Rak

Astro prognoza za cetvrtak i petak porucuje… Ukoliko želite da sačuvate sam ljubavni odnos. I ukoliko istinski želite da ga podignete na znatno viši nivo. Nivo koji vam u određenim smislu daje sigurnost i stabilnost. Jako je bitno da pokažeteznatno više razumevanja i tolerancije. Jako je bitno da voljena osoba zna da ste tu uz nju na pravi način.

Lav

Već duže vreme osećate se veoma napeto i nervozno. Sasvim je jasno da nešto negativno utiče na vas i na vaše raspoloženje. I u odnosu na sve to bitno je da razmislite o svemu. Jer u tom smislu nema potrebe da se samo vi opterećujete. Probleme na pravi način podelite sa emotivnim partnerom.

Devica

Pravo je vreme da slušate samo sebe i svoj osećaj. Pravo je vreme da se isključivo vodite svojim srcem i svojim emocijama. Jer na taj način ćete biti sigurni u sebe. Kao i u sve što radite. Kako biste u potpunosti sledili svoj instikt i sam unutrašnji osećaj.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Vaga

Astro prognoza za cetvrtak i petak porucuje… Jako je bitno da sada pokažete svoju ljubav i svoja osećanja. Da se maksimalno posvetite i samim tim potrudite. Da budete pre svega svesni osobe koju imate pored sebe. I da u tom smislu ne budete nikako distancirani ili uzdržani.

Škorpija

Sada više nego ikada partner od vas očekuje posvećenost i razumevanje. Jer na taj način želi da se uveri u vašu ljubav i u vaše emocije. Pa tako da je bitno da znate šta radite. I da budete potpuno jasni ukoliko imate prava osećanja i namere.

Strelac

Ne dozvolite da bilo ko pokuša da ugrozi vaš odnos sa emotivnim partnerom. Jer postoje velike verovatnoće da će neko to pokušavati. I da će vam svesno plasirati lažne informacije.

Jarac

Osobe u ovom znaku zodijaka imaju potrebu da osete poštovanje i podršku od strane porodice. Jer se osećaju napeto i nervozno. Zato je jako bitno da se povučete u porodiču atmosferu. I da pre svega nađete unutrašnji mir.

Vodolija

Astro prognoza za cetvrtak i petak porucuje… Morate sasvim precizno i jasno da osmotrite sve okolnosti oko sebe. Jer nečije sugestije mogu da budu potpuno pogrešne. A mogu da budu veoma kobne za vaš ljubavni život.

Ribe

Sasvim otvoreno i jasno pokažite svoje emocije i svoje namere. Jer samo na taj način znaćete na čemu ste. A uzdržanim i distanciranim stavom sigurno nećete ništa postići.