Astro prognoza za utorak i sredu! Nekoga ceka razocarenje…

Astro prognoza za utorak i sredu! Nekoga ceka razocarenje…

20/12/2021 0 By Lela

Astro prognoza za sve znake zodijaka tokom utorka i srede…

Ovan

Astro prognoza porucuje… Postoji velika verovatnoća da vam dolazi i više nego naporan i stresan period. Pre svega zato što će vam komunikacija sa saradnicima biti i više nego neadekvatna. I samim tim problemi će se pojavljivati sami od sebe. Ukoliko ne reagujete na vreme i otvoreno razgovarate o svemu.

Bik

Budite i dalje veoma uporni i istrajni u svojim namerama. Pre svega pokušajte na pravi način da razumete sve informacije koje dolaze do vas. Jer u tom kontekstu bićete i više nego spremni. A i mnogi rizici biće veoma dobro savladani.

Blizanac

Sve od vas zavisi. Jer pre svega morate da pokažete da neke stvari želite. I da je posao ono što vam predstavlja prioritet. Kako biste bili u stanju da razumete sve opcije koje dolaze do vas. Kao i same mogućnosti koje vam se često dešavaju.

Rak

Od svega je sada najbitnije da mislite na sebe. Sada vam je prosto neophodno da jasno postavite neke stvrai na svoje mesto. I da jasno uvidite u čemu je razlika. Odnosno gde se kriju stvari koje prvenstveno vas ispunjavaju. Koje prvenstveno u vama stvaraju osećaj stabilnosti.

Lav

Da biste dostigli adekvatan unutrašnji mir treba da znate šta je ono što vas zadovoljava. I u tom smislu koje su vaše istinske mogućnosti. I do kog nivoa neke stvari možete da ostvarite. Da biste u suštini bili i više nego pozitivni. I da biste upravo takvu energiju prenosili i reflektovali svuda oko sebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Devica

Astro prognoza porucuje… Osobe u ovom znaku zodijaka sasvim je jasno da u poslednje vreme postupate nerealno. Da prvenstveno u poslednje vreme sebe dodatno opterećujete. I u svojoj glavi stvarate konfuziju. A da za tim u suštini uopšte nema potrebe. Jer je najbitnije da prema sebi budete racionalni.

Vaga

Uvek se vodite sopstvenim potrebama i osećanjima. I nikada nemojte da sumnjate u sebe. Jer pre svega postoje velike verovatnoće da će neko svesno želeti da vas ograniči. I da vam samim tim priredi neprijatnu situaciju. Pa tako da budite spremni i na nepredviđenje pojave.

Skorpija

Astro prognoza porucuje… Osobe u ovom znaku zodijaka morate da zante da neke stvari prosto nije izvodljivo da sami izvršite. I da su vam svakako potrebni pouzdani i kvalitetni ljudi. Ljudi na koje ćete se uvek i u svakom momentu moći na oslonite. Jer im istinski verujete.

Strelac

Imate veliku potrebu da pokažete i dokažete svoje sposobnosti. Ali sve to je dosta izražajnije na polju ljubavi. Tako da verujte u sebe. I uvek budite raspoloženi za dobar flert i provod. Jer su to stvari na kojima ćete moći dosta toga da vidite. Ali i da naučite.

Jarac

Partner na sve moguće načine pokušava da vam dočara i pokaže svoju ljubav. Sasvim je jasno da ste osoba koja je veoma distancirana. Ali ne možete na taj način da postupate i da se ponašate kada je sama ljubav u pitanju.

Vodolija

Astro prognoza porucuje… Osobe u ovom znaku zodijaka sasvim je jasno da ste veoma napeti i nervozni. Sasvim je jasno da ste osoba koja ne podnosi nepravdu. I koja se na sve moguče načine bori da je izbegne na pravi način.

Ribe

Sasvim je jasno da pokušavate da isforsirate sam odnos koji nema perspektivu. Sasvim je jasno da na sve način kontrolišete realno stanje. Ali u tom smislu morate da znate da nećete ništa konretno da postignete.