Astro za petak subotu i nedelju za sve znake zodijaka!

Astro za petak subotu i nedelju za sve znake zodijaka!

29/04/2022 0 By Lela

Astro za petak, subotu i nedelju za sve znake zodijaka. Saznajte šta vam zvezde poručuju u naredna tri dana.

OVAN

Dragi ovnovi, astro za petak, subotu i nedelju porčuje vama će oprez biti i više nego potreban tokom petka, subote i nedelje. Vama zvezde neće biti naklonjene i zbog toga ćete imati osećaj da su svi protiv vas. Međutim, vi ne smete sebi dopustiti da učinite neke postupke zbog kojih bi se kasnije mogli pokajati.

PROCITAJTE I: Sreca ce pratiti ove znake zodijaka tokom vikenda!

BIK

Dragi bikovi, vama će naredni dani doneti negativna dešavanja. Vi ćete zapravo shvatiti da nekim ljudima nikada niste trebali verovati. Sem toga vama će biti potreban veliki oprez zbog dešavanja koja vam predstoje na planu ljubavi.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama će naredni dani biti veoma lepi. A to se posebno može reći za nedelju. Upravo će vama nedelja doneti mnogo toga divnog na mnogim planovima vašeg života i vi ćete zbog toga uživati u sreći.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Dragi rakovi, astro za petak, subotu i nedelju poručuje vas tokom narednih dana čeka nešto veoma značajno i pre svega lepo. Naime, vama će vaš partner posle jako dugo vremena dokazati svoju ljubav. On će učiniti nešto sa čim će vas bez bilo kakve dileme oduševiti.

LAV

Dragi lavovi, horoskop za petak, subotu i nedelju vam donosi veoma loše vesti. Naime, vas tokom narednih dana očekuju razlozi za tugu. Mnoge osobe do kojih vam je stalo će vas razočarati sa nekim postupcima.

DEVICA

Drage device, vi ćete tokom narednih dana moći da se opustite i da uživate u sreći. Vas će čuvati zvezde i zbog toga vas jako mnogo toga lepog očekuje. Naredni dani vam neće doneti apsolutno ništa loše.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2