BIK: horoskop za jun! Mesec pun izazova!

BIK: horoskop za jun! Mesec pun izazova!

30/05/2022 0 By Lela

Bik: horoskop za jun u svim segmentima zivota! Saznajte sta vam zvezde spremaju tokom ovog meseca pred nama.

POSAO

Bik: horoskop za jun…

Dragi Bikovi, Prva dekada juna biće prilično donamična. Merkur će praviti sekstil sa vašim vladarem Venerom. Imaćete dobitke od usluga u administrativnom sektoru.  Ako se bavite privatnim biznisom, dobici vam dolaze kroz kuporodaju nekretnina, izdavanje magacinskih prostora, kao i kroz zanatske i servisne usluge. 8. juna će Merkur ući u znak Device i vaše polje zabave, pa ćete imati dosta koristi od kreativnih ideja u okviru vaše delatnosti koje će vam doneti više klijenata.

PROCITAJTE I: HOROSKOP ZA PONEDELJAK UTORAK I SREDU!

Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom igračaka i proizvoda za decu ili ako ste vlasnik igraonice. Narednog dana, 9. juna, Merkur će praviti trigon sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Pružiće vam se mogućnost Da sklopite ugovor sa inostranim partnerom o distribuciji robe koja je komercijalna i koja vam može doneti značajne dobitke kroz trgovinu. Imaćete koristi od poslovnih putovanja. U isto vreme vas opozicija Sunca sa Neptunom upozorava da po svaku cenu izbegavate finansijske rizike. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do neslaganja i sukoba interesa.   Druga dekada juna doneće vam nove šanse da započnete sa projektom koji ste trebali još pre nekoliko meseci da startujete ali su vas nepovoljne okolnosti u tome sprečile.   Mars ulazi u znak Vodolije i vaše polje 13. juna, pa ćete imati dovoljno resursa na raspolaganju da nadoknadite propušteno. Isprobaćete nove načine rada koji će se pokazati uspešnim.

Sekstil Jupitera sa Plutonom i Venere sa Saturnom uticaće na porast vaše popularnosti u javnosti.

Treća dekada juna otvoriće vam mogućnosti za uspeh i proboj na polju poslovnih usluga. Dobitke ćete ostvariti kroz bavljenje zdravstvom, kozmetikom i modnom konfenkcijom. Teškoće vas očekuju ako se bavite turizmom i građevinarstvom. Nezaposleni Bikovi će Biti snalažljivi u traženju zaposlenja i imaće uspeha ako su po struci zanatlije. Lako će vam biti da nađete sezonski posao.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2