BIK je jedan od najpoštenijih znakova zodijaka! Evo i zašto!

BIK je jedan od najpoštenijih znakova zodijaka! Evo i zašto!

13/05/2022 0 By Lela

Bik je znak zodijaka koji ima mnogo svojih kvaliteta. On važi za jedan od najpoštenijih znakova zodijaka.

Bik vazi za  jako tvrdoglave ljude. Oni su ti koji ne trpe i ne prihvataju poraz. Uvek će se boriti da uspeju. Uvek će postojati ta njihova urodjena želja za uspehom. Ambiciozni u životu uvek teže ka svojim ciljevima. Ono što zacrtaju to i ispune. Njihovi ciljevi su njihova motivacija i stićiće do njih makar morali i glavom kroz zid. Bik je osoba koja ne podnosi laž i nepravdu. On će biti večiti borac protiv iste. Nikada nećete videti bika kako žmuri pred nepravdom i kako sklanja pogled od iste.

PRCITAJTE I: Naredni dani nekome ce doneti VELIKU SRECU!

On se suočava sa nepravdom oči u oči. Iako je teško ispraviti sve “krive Drine” koje vladaju svetom, protiv nekih će bik uporno da se bori.

Optimizam kojeg posjeduje je jedna od važnijih njegovih osobina.  Njegova prisutnost je ugodna i smirujuće energije.  Bik je osoba koja ima dobar smisao za humor i omiljen je u društvu.  Ono što čini njegov smisao za humor, dobrim se šali, opušten je i neshvaća sve ozbiljno.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Veoma je skroman, dobar je radnik i energično stvara svoju karijeru i probija se kako bi zadovoljio i više od onog što se od njega očekuje.  Maksimalno se angažuje  i dokazuje koliko je sposoban.

Nikada nikome ovaj čovek neće oprostiti nanetu neprvdu i laž. Onaj ko bude nepravedan prema njemu zažaliće. Nikako mu neće ostati dužan. Naučiće ga da se sa njim ne igra i da su takve igrice zabranjene.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2