BIKU do KRAJA 2023. godine slede velike promene i izazovi!

BIKU do KRAJA 2023. godine slede velike promene i izazovi!

31/07/2023 0 By Lela

Horoskop za bika do kraja godine. Saznajte sta biku do kraja 2023. godine sledi prema predivdjanju zvezda sto treba da zna.

LJUBAV

Biku do kraja 2023. godine sledi pravi preokret ako je u vezi.

PROCITAJTE I: NOVAC, USPEH, LJUBAV I BOGASTVO: Do kraja godine, ovi znaci nece znati sta ih je snaslo, SRECA ce ih pratiti na SVAKOM KORAKU!

Dragi bikovi, vi ste trenutno nezadovoljni svojom emotivnom vezom. Vi ne funkcionisete najbolje sa svojim parnterom. Osoba ste koja daje sebe 100% ukoliko vidite da se partner trudi oko vase veze. Medjutim, ako osetite da partner se ne zalaze za vas odnos postajete veoma sumnjicavi i oprezni. Naravno sa razlogom. Vi vec duze vreme drzite partnera na oku, jer vam nije jasno zasto se u neku ruku ponasa hladnokrvno kada je vasa veza u pitanju. On se ne zalaze za vasu srecu onako kako je to do skoro radio. Vi ne mozete na taj nacin da funkcionisete. Uskoro cete povesti jedan ozbiljan razgovor sa njim od koga zavisi nastavak vase veze. Jedan deo bikova ce staviti tacku na svoju vezu ili brak. Shvatice da tu nije njihova sreca. Dok ce drugi deo dobiti od partnera pozitivnu reakciju i gde ce se partner trgnuti. Bikovi cija ljubav i veza se zasnivaju na iskrenim emocijama uspece da prevazidju ovu krizu na pravi nacin. Samo sledite svoje osecaje i budite u potrazi za svojom srecom.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Biku do kraja 2023. godine ukoliko je slobodan sledi promena. Dragi bikovi, vi trenutno niste mnogo okupirani emotivnim delom zivota jer niste naleteli na osobu koja ce isrkreno okupirati vasu paznju i simpatije. Tako ce i ostati do sredine leta. Upravo tada u vas zivot ce uci osoba vredna paznje. Ova osoba ce dati sve od sebe da osvoji vase srce i pokaze svoje emocije. Ta osoba ce vam otvoriti vrata ljubavi na pravi nacin i vi cete zaista uzivati. Velika sreca i prava ljubav vam tek dolaze.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2