Birajte sa kim delite svoje vreme! Blizance muci nepravda, device budite oprezne!

Birajte sa kim delite svoje vreme! Blizance muci nepravda, device budite oprezne!

06/08/2023 0 By Lela

Horoskop do kraja dana za sve znake zodijaka nosi jednu veoma vaznu poruku. Birajte ko je sastavni deo vaseg zivota. Ako ne vodite racuna o tome nema poente ni da se zalite.

Ovan

Dragi ovnovi, vi ste danas pomalo nervozni. Mnoge stvari ce vas nervirati. Mozete lako da udjete u konflikte koji vam nisu potrebni. Mozete lako da se dovedete u situaciju da se zamerite osobama koje nisu krive. Birajte reci i ne dovodite sebe u situacije zbog kojih bi se mogli kajati.

PROCITAJTE I  NAREDNA DVA DANA nekome nose pravi preokret u zivotu, a nekome ce doneti veliki novac!

Bik

Dragi bikovi, pred vama je dan u kome ce vam najvise prijati da se osamite i sami obavljate ono sto vam danas sledi. Necete biti raspolozeni za veca drustva. Ugodite sebi i ne odstupajte od svojih zelja. Mir i jeste ono sto vam je potrebno.

Blizanci

Dragi blizanci, vi niste neko ko ne trpi nepravdu. Jedna vam vaec duze vreme bode oci i danas ce vam vec biti dosta da trpite. Odreagujte i ne dozvolite da se oko vas desavaju stvari koje ne morate da trpite i cutite.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak

Dragi rakovi, povedite racuna o tome kome poklanjate svoje prijateljstvo. Birajte ljude oko sebe i ne dozvolite da vas povrede oni koji vas nisu vredni. Jedna osoba zaista nije i to ce vam danas biti jasno. Ne drzite nikoga pored sebe radi reda.

Lav

Dragi lavovi, pred vama je dan u kome ce vam faliti energije. Prilicno ste iscrpljeni. Bez energije i elana ne ulazite u nove planove, odluke niti bilo sta slicno. Birajte sa kim cete danas provoditi vreme, jer vam retki prijaju.

Devica

Drage device, vi ste neko ko zna veoma ishitreno da postupa. Medjutim, danas nije vreme za to. Morate povesti racuna o svojim postupcima da se ne bi kajali. Birajte pre svega danas reakcije koje cete imati na poslu da ne bi usli u konflikt sa kolegama.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2