BIVSI I LJUBAVNA SANSA: U narednih SEDAM DANA, od ova dva znaka BIVSI salje PORUKU – sve su ucinili  da ih prebole ali oni su NEZAMENJIVI!

BIVSI I LJUBAVNA SANSA: U narednih SEDAM DANA, od ova dva znaka BIVSI salje PORUKU – sve su ucinili da ih prebole ali oni su NEZAMENJIVI!

29/08/2023 0 By Lela

Bivsi i ljubavne sanse se pruzaju nekim znacima zodijaka. U narednih sedam dana dva znaka zodijaka ce saznati da su prosto nezaboravni.

Bivsi i ljubavna sansa ce doci ponovo na vrata ovih znakova zodijaka:

PROCITAJTE I: NAJLEPSIH SEDAM DANA: Poceli su ZADNJI DANI AVGUSTA, a oni ce doneti OSTVARENJE ZELJE i LJUBAVNU AVANTURU!

DEVICA

Drage device, vi ste osoba koja u zivotu ima svoje principe i stavove. Veoma ste odgovorni i pozrtvovani. Volite da konce drzite u svojim rukama. Kao sto imate stavove kada je vas poslovni zivot u pitanju, tako imate i kada je privatan. Medjtuim, u ljubavi se moze reci da ste pomalo luckasti, spontani i nepredvidivi. To je ono sto partnera ostavlja bez daha. Kod vas nema monotonije. Bivsi i zbog toga ne mogu tako lako da vas zaborave. Mada kao i svako vi imate bivse koje ne mozete tek tako da zaboravite. Osobu koja je ostavila dubog trag u vasem srcu. To je osoba o kojoj pomislite, ali ne zelite sebi da priznate da vam bilo sta znaci.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA.  >>>OVDE<<<

Bivski i ljubavna sansa ce vam se ukazati uskoro. Iako vam se to sada cini nemoguce, jer mislite da se zavrsilo sve sa vasim raskidom, znajte da gresite. Bivsi i to bas onaj koga ne mozete tek tako izbrisati iz secanja sasvim nenadano ce vam poslati poruku uskoro. Ovo ce biti sok za vas. Upravo u narednih sedam dana, taj bivsi ce uciniti sve da vas vrati. Shvatio je koliko ste mu vazna osoba i koliko mu je vazno da ste deo njegovog zivota. Nova ljubavna sansa vam kuca na vrata sa ovom osobom. Na vama je da slusate svoje srce i ucinite ono sto ce vas zaista usreciti.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2