Boginjo ceni sebe najvise, jer drugi to nece umesto tebe!

Boginjo ceni sebe najvise, jer drugi to nece umesto tebe!

31/12/2023 0 By Lela

Zeno boginjo budi svesna sebe, jer to je najmanje sto mozes da ucinis za sebe!

Zene su zaista predivna stvorenja, a da toga nisu ni svesne. Boginjo, znaj da si nesto posebno. Tvoje reci, tvoja dela, tvoji planovi, sve to pokazuje koliko vredis i ko si zaista. Ne osporavaj nikada svoju licnost jer te to moze dovesti do toga da i sama nisi svesna sebe. Uvek misli na zivot koji ti vodis i na svoja zadovoljstva.

PROCITAJTE I:PRVI DANI JANUARA nekome donose BLAGOSTANJE I SREĆU, a nekome se ispunjava ŽIVOTNA ŽELJA!

Jasno je da iz mnogih razloga zaboravimo koliko vredimo. Jasno je da je zivot previse brz da bi se usmerili na prave vrednosti. Nekada toliko zurimo za obavezama da ne znamo gde se nalazimo, a kamoli ko smo zaista. Ponekada problemi i potrebe bliznjih toliko izdominiraju u nasem zivotu. Ponekada muke drugih stavimo na prvo mesto. Cesto zbog toga zaboravimo svoje probleme. Tada potrebe i ne dolaze na red u nasoj glavi.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Cesto se desi da jedna zena vredna svakog pomena zaboravi koliko vredi. Neke nebitne i prolazne stvari ubiju taj deo njenog samopouzdanja. Ona misli da je manje vredna, a ustvari njena vrednost je i dalje velika.

Znas zeno, da bas ti koja citas. Ti si boginjo unikat i jedna jedina na ovoj planeti. Bas tako i gledaj na svoju pojavu. Bas tako se i ophodi prema sebi. Ne dozvoli da ti bilo ko pokvari dan i da baci u zaborav tvoju vrednost. Da li sti bas ti zaboravila da cenis sama sebe? E pa dosta je sa tim!

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2