Da li te iskreno voli kao sto prica???

Da li te iskreno voli kao sto prica???

01/09/2023 0 By Lela

Da li te iskreno voli ili ipak je sve laz? Prica ti price, ali da li je njegova ljubav prava?

Pronasli ste partnera koga ste zavoleli. U vasoj glavi zivite idealnu bajku koju niko ne moze da pokvari. Da li je to sve bas tako? Da li je vas san ostvaren ili zivite u farsi?

PROCITAJTE I: Subotu nedelju i ponedeljak ce obeleziti veoma vazna desavanja!

Otkrivamo vam kako da proverite da li je iskren…

Ne budite mu u svakom momentu na raspolaganju.

Neka saceka malo. Nemojte biti ta osoba koju ce imati na dlanu kad god pozeli. Neka saceka na vasu poruku. Neka nekada malo oseti da niste tu. Ako vas iskreno voli nedostajacete mu. On ce tada forsirati svaki momenat da bude blizu vas. Osetice potrebu da vam izvuce osmeh i da vam se javi svaki put kada mu prodjete kroz glavu. Sta vise bila bi sasvim prirodna reakcija da malo bude i besan sto ga zapostavljate. Ali to vam ide u prilog.

Dajte mu malo slobode.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nemojte ga ogranicavati. Pustite ga da bude sa drustvom. Pustite ga da se krece malo bez vas i tako funkcionise. Ne pravite mu problem oko toga. Ako vas iskreno voli nece vas zapostaviti. Sta vise nece mu biti problem da vam se javi i uputi vam poneku rec i kada nije tu. Taman da je okruzen ne znam kakvim drustvom, minut za poruku da vam se javi imace.

Nemojte padati samo na reci, pratite dela..

Uzalud on vama kao zapucao cd ponavlja da vas voli, ako vam to ne pokazuje. Vazno je da pratite da li vam delima pokazuje svoju ljubav. Da li je stvarno tu za vas staln? Da li mozete da se oslonite na njega i da mu verujte? Da li je samo tu kada je lepo ili ce i probleme podeliti sa vama? Verujte to je veoma vazno za svaku vezu. Ako nema ovih stvari za dalja pitanja je uzaludno tragati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2