DEPRESIJA! Kako se izboriti sa njom?! U danasnje vreme ovo ce mnogima pomoci!

DEPRESIJA! Kako se izboriti sa njom?! U danasnje vreme ovo ce mnogima pomoci!

22/08/2023 0 By Lela

Veliko pitanje danasnjice je kako se izboriti sa depresijom? Depresija je psihicko stanje koje u ranoj fazi moze da se leci.

Na zalost, u danasnje vreme depresija je nesto sto se sve cesce pojavljuje. Stanje covekove psihe da se izbori sa svim nedacama koje ga snadju. Stalan stres i tempo zivota sve vise uticu na ovo stanje coveka. Depresija moze postati nesto ozbiljnije, ako se covek na vreme ne bori protiv nje. Depresija je stanje coveka koje znaci poremecaj raspolozenja.

PROCITAJTE I RETROGENI MERKUR PONOVO NAPADA i naterace nas na neke promene!

Depresija nosi razne promene raspolozenja, a to je tuga, razdrazljivost, napetost, nesigurnost… Krug negativnih emocija iz kog treba da izadjete. Takodje depresija sa sobom nosi i nedostatak volje koja je pracena gubitkom interesovanja, energije, kao i umorom. Takodje depresija je pracena i raznim nagonima kao sto su nesanica, manjak apetita, ali takodje i povecan apetit, nedostatak zelje. Uz depresiju takodje je proraceno i nisko samopouzdanje.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jos vaznih stvari su propratni deo depresije. Mozete osetiti manjak vrednosti, osetiti se beznacajno. Mozete osecati krivicu za nesto sto ustvari ne ide na vas teret. Cesto se mozete osecati neodlucno i nestabilno. Jedan jos simptom koji moramo da pomenemo je manjak odrzavanja paznje. To cesto primecuju i ljudi oko vas.

Depresija se cesce javlja kod zena nego kod muskaraca. Na zalost sve vise mladje populacije se suocava sa ovim stanjem, najcesce razdoblje je izmedju 20 i 40 godina.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2