DEVICA: horoskop za JUN mesec! Očekujte neočekivano!

DEVICA: horoskop za JUN mesec! Očekujte neočekivano!

25/05/2022 0 By Lela

Devica: horoskop za jun mesec za sve osobe rodjene u ovom znaku zodijaka. Saznajte šta vas očekuje u svim segmentima života.

POSAO:

Devica: horoskop za jun mesec poručuje…
Merkur koji vlada vašim poljem posla će 4. juna praviti sekstil sa Venerom. Imaćete ideje kako da ostvarite bolju zaradu. Ali ćete odlučiti da to držite u tajnosti kako vam neko ne bi ukrao ideju. 8. juna će Merkur ući u vaš znak. Gde je snažan i u sedištu. Što će pojačati vaš osećaj za detalje i bićete precizniji i veštiji u svemu čega se prihvatite da radite. 10. u mesecu Merkur će praviti trigon sa Uranom i Saturnom.

PROČITAJTE I: Nakon napornih dana nekome stize prelep dan!

Dobićete ponudu koju ste dugo očekivali od inostranog partnera za distribuciju robe namenjene građevinskoj i elektronskoj industriji, kao i robe široke potrošnje. Dugoročni uspeh možete ostvariti i u oblastima zabave i prosvete. Opozicija Sunca sa Neptunom doneće vam teškoće ako se bavite oblastima javnosti. Moglo bi da dođe i do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom, zbog neslaganja oko zajedničkog projekta. Venera 8. juna  ulazi u znak Škorpiona. Što će doneti nove izazove u oblasti trgovine i teškoće u poslovnim pregovorima. 11. juna Mars ulazi u znak Vodolije. Bićete u mogućnosti da započnete novo i plodno partnerstvo.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sunce će u drugoj dekadi juna praviti sekstil sa Jupiterom i trigon sa Plutonom. Što vam otvara mogućnost profita u oblastima trgovine, saobraćaja, komunikacija i zabave. Sklopićete povoljan ugovor koji će vam omogućiti da trgujete robom iz uvoza, što će vam doneti zaradu bolju od očekivane zahvaljujući sekstili Jupitera sa Plutonom. U trećoj dekadi juna Merkur i Sunce ulaze u znak Vage i vaše polje novca odakle će praviti trigon sa Marsom. Ostvarićete uspeh i napredak u oblastima servisnih usluga. Kao i ako ste vlasnik teretane ili ste po zanimanju sportski trener. Izbegavajte da ulazite u rizike, posebno finansijske i obratite pažnju da budete ažurni u vođenju administrativnih obaveza.
Nezaposlene Device imaće povoljne šanse da se zaposle u oblastima zabave, dečijim igraonicama, kao i u ugostiteljstvu. Imaćete ponude i za stalni posao u oblastima trgovine.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2