DEVICE su pravi ANDJELI, ali ako im OVO uradite postaju GORE OD DJAVOLA!

DEVICE su pravi ANDJELI, ali ako im OVO uradite postaju GORE OD DJAVOLA!

06/10/2023 0 By Lela

Device su znak zodijaka koji spada u veoma inteligentne, humane i dobroćudne osobe. Medjutim, one se pretvaraju u pravog djavola ako…

Device su jedan od najdragocenijih znakova u horoskopu. Uvek su tu za svoje najbliže, spremni da pomognu i da pruže podršku u svakoj situaciji. Oni su stvarni anđeli među nama, često prepoznati po svojoj posvećenosti i nežnosti. Međutim, ako neko izda ili povredi Devicu, može se desiti da se prelepe i postanu gori od samog đavola.

PROČITAJTE I: NAJVEĆA SREĆA U NAREDNA DVA DANA! Vikend ce ovim znacima učiniti život mnogo lepšim!

Više puta Devica je dokazala svoju predanost i vernost u bilo kojem odnosu. Bila to prijateljska, ljubavna ili porodična veza, Devica je uvek tu da pruži podršku i da pronađe rešenja za probleme. Kroz pažljivo slušanje i praktične savete, Device su u stanju da pomognu drugima da se izbore sa svojim izazovima i da pronađu put ka sreći. Oni su strpljivi i brižni, sa istančanim osećajem za detalje, pa su obično ti koji osmišljavaju i organizuju svađe, događaje ili putovanja.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Međutim, ako neko izda ili povredi Devicu, može biti siguran da će doživeti drugu stranu njihove prirode. Device su izuzetno lojalne i očekuju isto od drugih. Ako se osećaju izneverene ili prevarene, mogu postati ozbiljno povređene i besne. Njihov dobro razvijen logički um postaje ’mač koji se okreće protiv onog ko ih povredi. Mogu postati neurotične i preterano kritične prema drugima, gubeći svoju nežnost i suosjećanje. U takvim trenucima, njihova rečita oštrica postaje oružje kojim mogu nanošiti bol i naneti emocionalne rane. Iako mislite da vi to možete izdržati, verujte da device nisu naivni neprijatelji. One znaju da udare tamo gde vas najviše boli. Nećete se tako lako oporaviti od reči koje vam Device mogu uputiti. Ne igrajte se i ne tražite djavla bolje vam je. Device cene iskrenost i zato uvek budite otvoreni prema njima. U suprotnom sami sebi “uskačete u stomak”!

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2