Do 25. aprila Bikovi i Device budite oprezni sa finansijskim odlukama, a OVAJ znak će ostvariti uspeh koji menja život!

Do 25. aprila Bikovi i Device budite oprezni sa finansijskim odlukama, a OVAJ znak će ostvariti uspeh koji menja život!

13/04/2024 0 By Lela

Horoskop do 25. aprila za sve znake zodijaka. Saznajte šta vam zvezde poručuju u ovom peirodu prema uticaju planeta i položaju istih.

U nastavku pročitajte horoskop do 25. aprila za svaki znak zodijaka:

PROČITAJTE I: Druga polovina aprila će biti NAJLEPSI PERIOD za OVE znake zodijaka od početka godine! Čeka ih SREĆA u NOVCU i LJUBAVI! OSTVARIĆE SVOJ SAN!

Ovan (21. mart – 19. april):

Merkur, planeta komunikacije, boravi u vašem znaku sve do kraja aprila, što će vam doneti dodatnu energiju za komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Ovo je odličan period da započnete nove projekte ili veze, jer ćete imati podršku ne samo od Merkura, već i od Sunca u Ovnu. U ljubavnom životu, mogli biste se suočiti sa izazovima i nesporazumima sa partnerom, ali budite strpljivi i otvoreni za razgovor kako biste prevazišli te probleme. Venera, planeta ljubavi, donosi vam mogućnost da se povežete sa nekim iz prošlosti, ili da obnovite već postojeću vezu. Ukoliko ste slobodni, mogli biste upoznati nekoga veoma zanimljivog tokom ovog perioda.

Bik (20. april – 20. maj):

Vaša vladajuća planeta, Venera, boravi u znaku Riba sve do 15. aprila, donoseći vam intenzivne emocije i romantične trenutke. Ovo je odlično vreme da se posvetite svojim najdubljim osećanjima i da se povežete sa svojim partnerom na dubljem nivou. U poslovnom životu, možete očekivati napredak i uspeh, ali budite oprezni sa novim ulaganjima ili finansijskim odlukama. Sunce ulazi u znak Bika 20. aprila, što će vam doneti dodatnu energiju i samopouzdanje da ostvarite svoje ciljeve i snove. Ne zaboravite da se posvetite i svojim ličnim potrebama i da pazite na svoje zdravlje.

Blizanci (21. maj – 20. jun):

Do 25. aprila, Mars, planeta akcije, boravi u vašem znaku, donoseći vam dodatnu energiju i motivaciju da ostvarite svoje ciljeve. Bilo da se radi o poslu, ljubavi ili ličnom razvoju, imaćete podršku da se posvetite svojim idejama i da ostvarite uspeh. Ne zaboravite da budete pažljivi u komunikaciji sa drugima, kako ne biste izazvali nesporazume ili konflikte. U ljubavnom životu, mogli biste se suočiti sa izazovima i promenama, ali budite iskreni i otvoreni sa partnerom kako biste prevazišli te probleme. Jupiter, planeta sreće i prosperiteta, donosi vam mogućnost da se fokusirate na svoje ciljeve i da ostvarite svoje želje.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Rak (21. jun – 22. jul):

Merkur, planeta komunikacije, boravi u vašem znaku sve do 19. aprila, donoseći vam dodatnu energiju za komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Ovo je odlično vreme da se posvetite svojim planovima i ciljevima, i da se povežete sa drugima na dubljem nivou. U ljubavnom životu, mogli biste se suočiti sa izazovima i promenama, ali budite strpljivi i otvoreni sa partnerom kako biste prevazišli te probleme. Venera, planeta ljubavi, boravi u znaku Ovna do 15. aprila, što će vam doneti mogućnost da se povežete sa svojim partnerom na romantičan i strastven način. Ne zaboravite da se posvetite i svojim ličnim potrebama i da pazite na svoje zdravlje.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Sunce, vaša vladajuća planeta, boravi u znaku Ovna sve do 20. aprila, donoseći vam dodatnu energiju i samopouzdanje da ostvarite svoje ciljeve. Ovo je odlično vreme da se posvetite svojim kreativnim projektima ili da se fokusirate na svoju karijeru i ciljeve. U ljubavnom životu, mogli biste se suočiti sa izazovima i nesporazumima sa partnerom, ali budite strpljivi i otvoreni za razgovor kako biste prevazišli te probleme. Merkur, planeta komunikacije, boravi u znaku Ovna do 19. aprila, što će vam doneti dodatnu energiju za komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Ne zaboravite da se posvetite i svojoj sreći i zadovoljstvu, i da se povežete sa svojim najbližima.

Devica (23. avgust – 22. septembar):

Venera, planeta ljubavi, boravi u vašem znaku sve do 15. aprila, donoseći vam romantične trenutke i mogućnost da se povežete sa svojim partnerom na dubljem nivou. Ovo je odlično vreme da radite na svojim odnosima i da se posvetite svojim osećanjima. U poslovnom životu, možete očekivati napredak i uspeh, ali budite oprezni sa novim ulaganjima ili finansijskim odlukama. Merkur, planeta komunikacije, boravi u znaku Ovna do kraja aprila, donoseći vam dodatnu energiju za komunikaciju i izražavanje svojih ideja. Ne zaboravite da se posvetite svojoj kreativnosti i da iskoristite svoje talente i veštine.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2