Do 31. januara nekim znacima ce doci veliki novac!

Do 31. januara nekim znacima ce doci veliki novac!

25/01/2022 0 By Lela

Do 31. januara neki znaci ce imati srece sto se finansija tice. Zveckace im dodatni novac u novcaniku.

Do 31. januara za neke znake zodijaka ce biti veoma nepovoljna finansijska situacija. Bikovi, Lavovi, Blizanci i Device su znaci zodijaka koji ce imati finansijski problema. Bas zato ovim znacima se do 31. januara ne savetuju veca ulaganja.

Jos smo pod dejstvom retrogradnog Merkura. Zbog njegovog dejstva veliku srecu u finansijskom smislu ce imati Jarcevi, Vodolije, Ribe i Strelcevi. U nastavku saznajte nesto vise o tome…

Jarac

Dragi jarcevi, vama se sunce nalazi u znaku vodolije. Bas ovo predstavlja znak velikog novca. Ovaj put ovo znaci da se radi o nasledstvu. Takodje moze da znaci da je rec o nekom neocekivanom sponzorstvu. Takodje moramo da naglasimo da se ne radi o nekoj prevelikoj sumi novca. Medjutim, radi se svakako o znatnoj kolicini. Medjutim, retrogradni Merkur ce da koci vase planove u narednom periodu. Savetujemo vas da vas novac sacuvate i planove krenete posle vladavine retrogradnog Merkura. U suprotnom mozete se susresti sa poteskocama.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Voodolija

Drage vodolije, ono sto utice na vasu finansijsku situaciju je Jupuiter u ribama. Ovo je idealan period da dodjete do veceg novca. Zvezde i planete su u takvom polozaju da imate apsolutno njihovu naklonost do 31. januara. Ovo je idealno vreme da trazite povisicu na poslu. Medjutim, vas dobar finansijski period se i posle toga nastavlja. Verovali ili ne, vi mozete da ocekujete dobro placene poslovne ponude sve do 11. maja. Ovo je idealno vreme za vas i na vama je da ga iskoristite.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2