Fatalna! Ona je strah i trepet muskarcima! Zasto se plase zene jarca?

Fatalna! Ona je strah i trepet muskarcima! Zasto se plase zene jarca?

10/01/2022 0 By Lela

Ona je drugacija od drugih. Ona ima svoj karakter i nepokolebljiv stav. Ona je uzor mnogima. Ona je zena rodjena u znaku jarca. Ona je fatalna dama.

Zasto smatraju da je ona fatalna? Ova zena nije neko koga mozete pokolebati i uciniti da sumnja u sebe. Njena sigurnost se vidi i to mnogo iritira neke ljude. To su oni koji bi voleli da je vide na dnu zbog zavisti. Oni koji nisu zadovoljni svojim zivotom pa zele da upravljaju njenim. Medutim, ona to nikada nece dozvoliti. Svesna je da takvi ljudi postoje i zna da se cuva istih.

Ne podnosi manipulacije i one ne prolaze kod nje. Prosto ima izrazen instinkt koji joj omogucava da prepozna manipulatore i lazove. Njih se kloni i cuva. Postaje fatalna po takve osobe.

Ona je zena koju ne moze muskarac lako preci. Sta vise skoro je nemoguce. Muskarac kada upozna zenu jarac i shvati sa kakvom zenom ima posla uglavnom mu ne bude svejedno. Njena inteligencija i samouverenost plase muskarce. Takodje i cinjenica da je ona samostalna i ne zavisi ni od koga.

Svesna je svoje vrednosti, svesna je emocija koje ima u svom srcu.

Ali, isto tako,  nazalost, vrlo se cesto zna desiti da  zaboravi svoju vrednost i da  nekim osobama daje sve i sve za njih cini.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Pa cak i ako duboko u sebi zna da to oni nisu zasluzili ali ona je jednostavno takva. Zena jarac vazi za zenu koja uvek ide srcem kroz zivot. Naravno da je to vrlo cesto kosta ali ona je prosto takva i prosto ni u kom slucaju ne  zeli da se menja. Daleko od toga da od nje neko moze da napravi budalu. Ona je svesna svoje vrednosti i toga da je posebna. I moci ce da prasta kao nijedna jer je kada zavoli toliko slepa da nista ne vidi osim te jedne osobe.

Ali,  ako joj pukne film i ako resi da nekim ljudima okrene ledja onda je to uradila za sva  vremena. Bas zato sto je posebna i bas zato sto je zena koja ima stav. Mozda ce vam prastati kao nijedna ali ce nekada  biti dovoljna samo jedna sitnica da ona resi da ode zauvek od vas. I tada nece biti kriva ona.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2