Horoskop za cetvrtak i petak! Nekome dani carolije!

Horoskop za cetvrtak i petak! Nekome dani carolije!

05/01/2022 0 By Lela

Horoskop za cetvrtak i petak za sve znake zodijaka…

Ovan

Horoskop za cetvrtak i petak porucuje… Nema potrebe sebe da ograničavate kada je ljubav u pitanju. Jer pre svega morate da znate da je ljubav lepa samo ukoliko ste iskreni. Zato bez obzira na sve što ste vi prihvatite ljubav koja vam dolazi. Dozvolite sebi sam flert i zavođenje. Jer o vam svakako može doneti velike promene.

Bik

Osobe u ovom znaku zodijaka oćekuju velike promene i turbulencije. Ali ono što je jako bitno jeste da je sve to sastavni deo vašeg životnog puta. I da je to svakako nešto što vam u određenom smislu može istinski pomoći i rešiti neke situacije. Pa budite samo ono što osećate da treba da budete.

Blizanci

Sada više nego ikada želite da na pravi način osetite podršku i naklonjenost partnera. Jer vam je to potrebno kako biste mogli da postupate na pravi način. I ako biste svakako mogli da budete ono što vi jeste istinski. Zato se opustite i pokažite svoje potrebe i želje partneru.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Rak

Pravo je vreme da pokažete svoju ljubav i svoje emocije. Da se po tom pitanju nikako ne štedite. I da pre svega budete svesni da pored sebe imate pravu osobu. Osobu koja je svakako vredna vaše pažnje i vašeg truda. Da svoja osećanja stavite ispred svega i ispred svih.

Lav

Horoskop za cetvrtak i petak porucuje… Nema potrebe da po svaku cenu opravdavate postupke voljene osobe. Nema potrebe da na taj način samo sebi radite na štetu. I da se pre svega dodatno opterećujete. Pa shodno tome jako je bitno da o svemu dobro razmislite. I da donesete neke i više nego jasne i striktne zaključke.

Devica

Nikako nemojte da svoje potrebe i svoje želje ostavljate po strani kako biste zadovoljili partnera. Jer na taj način ne radite na vašem odnosu. I ne razvijate samu ljubav. Jer sasvim je jasno šta je ljubav kada su u pitanju dve iskrene osobe. Koliko vi ugađate partneru, toliko treba i on vama.

Nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2