Horoskop za CETVRTAK I PETAK! Sprema se bura!

Horoskop za CETVRTAK I PETAK! Sprema se bura!

24/11/2021 0 By Lela

Vaga

Horoskop za cetvrtak i petak… Jako vam je bitno da u samom odnosu osecate sigurnost i stabilnost. Pa samim tim  isto tako je jako bitno da po tom pitanju hudete potpuno otvoreni i direktni. I da sasvim iskreno kazete iskrene stavove. Jer samo na taj nacin mocicete da uticete na ponasanje voljene osobe.

Skorpija

Nalazite se u veoma uzbudljivoj fazi emotivnog stanja. Osecate se veoma poletno i energicno. I samim tim jasno je da voljena osoba veoma pozitivno utice na vas. I da je to nesto sto treba da na pravi nacin zadrzite pored sebe.

Strelac

Pravi je trenutak da preuzmete samu inicijativu i stvari u svoje ruke. Pravi je trenutak da se pred voljenom osobom ne ustrucavate. I da jednostavno kazete šta je to sto planirate u samom odnosu. I da li ste spremni da uradite neke vise i odlucnije korake.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Jarac

Pred vama je vreme u kojem cete se suociti sa svojim najvecim strahovima. Pred vama je definitivno period u kojem ćete biti veoma napeti i pod stresom. Jer ni sami ne znate sta da radite. I sta je u sustini pametno ili dobro za vas.

Vodolija

Period koji je ispred vas vam donosi novo polje razmisljanja i predpostavnki. Jednostavno cete biti veoma dezorijentisani. Jer niste na pravi nacin svesni svega sto se desava oko vas. Zato postavite realne stavove.

Ribe

Jasno je da u poslednje vreme nemate ni najmanju potrebu da se dokazujete. Sasvim je jasno da ste u tom smislu veoma stalozeni. I da ste sada pre svega svesni svih svojih prednosti, ali i mana.

 

Stranice: 1 2