Horoskop za petak i subotu! Nekome mirni dani, a nekome…

Horoskop za petak i subotu! Nekome mirni dani, a nekome…

09/12/2021 0 By Lela

Horoskop za petak i subotu za sve znake zodijaka…

Ovan

Horoskop za petak i subotu porucuje… Najveca istina je da gresite. Morate da znate da kroz ljubomorne postupke samo udaljavate voljenu osobu od sebe. Nema potrebe da se na taj način suočavate. I da na taj način stvarate tenziju i napetost u samom odnosu. Jer budite sigurni ništa korisno niti dobro kroz takvo ponašanje nećete dobiti..

Bik

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da se suočite sa čistom istinom u oči.  Da se sa istinom pomire. Pravo je vreme da pre svega budete potpuno iskreni prema sebi. Da na pravi način sagledate odnos koji trenutno imate u svom životu. I da dođete do nekih bitnih zaključaka koji će dosta toga promeniti u vašoj glavi.

Blizanci

Horoskop za petak i subotu porucuje… Blizanci, sasvim je jasno da u svoj glavi imate neke planove koji nisu baš izvodljivi. I da na taj način samo sebi otežavate. Stvarajućii u svojim mislima potpunu zabludu. Jer pre svega da biste bili srećni istinski morate da budete i realni. Istina ce izaci na videlo u svakom slucaju.

Rak

Potrudite se maksimalno da u svakom momentu dominirate i sijate. Potrudite se da pre svega budete potpuno energični. I da upravo takvu energiju reflektujete oko sebe. Pokušajte da na pravi način utičete na voljenu osobu. I da je pre svega vratite u polje pozitive i same zabave.

Lav

Jasno je da ste u poslednje vreme veoma romantičnog raspoloženja. Sasvim je jasno da želite dosta toga da uradite. I da shodno svemu tome samim tim unapredite odnos. Odnos koji je i više nego perspektivan i jak. Odnos u kojem ste u potpunosti ispunjeni i zadovoljni.

Devica

Devica, jako je bitno da u potpunosti poštujete sebe. Jako je bitno da u potpunosti pokažete svoje dostojanstvo. Svoj stav i karakter u pravom smislu te reči. I da ne dozvolite da bilo ko manipuliše sa vama. I sa vašim osećanjima koja su i više nego jasna.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Vaga

Nekada je sasvim noramlno i prirodno da se maksimalno opustite i da uživate. Das e ne opterećujete nepotrebnim stvarima. I da pre svega pokušate da dozvolite da se neke stvari dešavaju potpuno spontano. I baš onako kako to i treba da bude.

Skorpija

Horoskop za petak i subotu porucuje… Ukoliko i dalje budete forsirali odnose koji su i više nego jasni. U kojima pre svega ne postoje čista i iskrena osećanja. Jasno je da ćete samo vi ostati razočarani i povređeni. A to je nešto što nikako svesno sebi ne treba da radite.

Strelac

Već duže vreme imate neke sumnje u odnosu sa voljenom soobom. I samim ti jako je bitno da o svemu dobro razmislite. I da o tome baš pričate sa voljenom soobom. kako biste mogli na pravi način da dođete do određenih zaključak.

Jarac

Horoskop za petak i subotu porucuje… Pravi je trenutak da se opustite i da uživate. Pravi je trenutak da budete osoba koja je i više nego raspoložena i energična. Osoba koja nema potrebu da plasira negativne stvari. Jer je jako bitno da u svemu pre svega pronađete potpuni balans.

Vodolija

Nema potrebe da se ustručavate pred vama dragim ljudima. Ukoliko imate potrebu da ih pitate za određeni savet. I ukoliko vam je potrebno da zbog toga budete u potpunosti iskreni. Slobodno se opustite i postupite baš tako. Jer u tome nema ništa lose.

Ribe

Horoskop za petak i subotu porucuje… Osobe u ovom znaku zodijaka očekuje veoma napet i turbulentan period. Period u kojem ćete pre svega spoznati pravu istinu. A da u prvi mah toga nećete biti istinksi ni svesni. Pa je bitno da se maksimalno posvetite sebi.