Horoskop za UTORAK I SREDU! Nekoga ceka zivotna lekcija koju nece zaboraviti!

Horoskop za UTORAK I SREDU! Nekoga ceka zivotna lekcija koju nece zaboraviti!

28/05/2024 0 By Lela

Horoskop za utorak i sredu za sve znake zodijaka…

Ovan

Horoskop za utorak i sredu porucuje… Dragi ovnovi, ovo je vase vreme. Nastavite sa svojim idejama i planovima, jer je doslo vreme da ih ostvarite. Napredak u segmentu karijere je osetan i zbog toga ste veoma srecni. Samo napred, nastavite tako.

PROČITAJTE I: POSLEDNJI DANI MAJA ce OVIM znacima doneti DZAK PUN PARA-oduvek su zeleli da se OBOGATE!

Bik

Dragi bikovi, vi ne mozete da verujete da je osoba kojoj ste mnogo verovali priredila vam izdaju. Upravo to je ono sto niste smeli da dozvolite. Svesni ste bili i upozoreni od strane drugih da vam se to poverenje moze obiti o glavu. Toj osobi ste lako dali poverenje i lako vas je izdala. Ovo neka vam bude lekcija.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Blizanac

Horoskop za utorak i sredu porucuje… Dragi blizanci, vi odlicno znate da kontrolisete svoj bes. Postoji osoba u okolini koja vas iritira, ali vi se drzite podalje od koflikta. Medjutim, morate staviti jasno do znanja da ne zelite komunikaciju.

Rak

Dragi rakovi, vi imate odlicnu priliku da razresite probleme u svom emotivnom zivotu. Imate nesuglasice sa partnerom i to podhitno morate da resite radi svog mira. Horoskop za utorak i sredu vam porucuje da su ovo idealni dani.

Lav

Dragi lavovi, vi niste neko ko ce pasti pod uticaj drugih. Medjutim, u zadnje vreme neke osobe imaju prevelik uticaj nesvesno na vas. Morate da se zaustavite i shvatite da su vase odluke najbolje za vas, jer vi najbolje znate situacije u kojima ste.

Device

Horoskop vaznih vesti… Drage device, vi ste dosta realne u zivotu. Poznati ste kao neko ko nista ne uvija u foliju. Budite takvi i kada je jedna osoba u pitanju. Bespotrebno je stitite, a to ce vam se obiti u glavu.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2