Hteo si da budes neko poseban, a postao si zabranjen!

Hteo si da budes neko poseban, a postao si zabranjen!

12/10/2023 0 By Lela

Hteo si da budes nezaboravan deo u mom zivotu!

Hteo si da te volim kao nijednog. Zeleo si da na samu pomisao muskog roda pozelim samo tebe. Tvoja zamisao je bila da tvoje ime bude duboko urezano u mom srcu. Hteo si da budes sve i da budes ono sto nijedan pre tebe nije bio.

PROCITAJTE I: PETAK I SUBOTA su veoma daroviti dani! Neki znaci zodijaka će biti zaista iznenadjeni onim sto ih čeka!

Moram priznati da si bio na dobrom putu da postanes sve sto niko pre nije bio. Bila sam zaslepljena tvojim gestovima. Tvoja paznja je toliko prijala da sam samo cekala tvoj poziv ili poruku kada nisi pored mene. Srce bi mi treperilo na samu pomisao tvog imena. Znas, nisam mogla da zamislim da ne dodirujem tvoje divno lice koje je imalo tako izrazito grube crte.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Volela sam sve to kod tebe. Taj tvoj spoljni grubi izgled jednog jakog muskarca prikrivao je ono sto je u tebi. Ti si ustvari bio neko ko je zeleo samo da ga neko iskreno voli. Bio si zeljan ljubavi i paznje. I dalje mi je taj tvoj pogled ostar i zavodnicki pred ocima. Taj pogled koji jedan moj dodir tvoga lice potpuno otopi i pretvori u pogled nezan poput jutarnje rose. Ti si bio sve u tom momentu sto sam zelela pored sebe.

Uvek si mi govorio da sam i ja bas sve sto ti treba. Govorio si da pored mene imas i devojku i ljubavnicu i prijatelja i oslonac. Govorio si da imas sve. Uzivala sam u tvojim recima i dodirima dok si pored mene. Uzivala sam u tome da sam konacno nasla muskarca kog zelim pored sebe. Jer ruku na srce, ti si u tim momentima bio bas sve ono sto sam uvek zelela.

Nije to bio samo fizicki izgled, nije to bila samo strast i ta vrsta privlacnosti. To je bilo nesto mnogo vise.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2