ISTINA O BIKU – o njemu retko ko zna pravu istinu! Otkrivamo sta ovaj veliki covek krije u sebi!

ISTINA O BIKU – o njemu retko ko zna pravu istinu! Otkrivamo sta ovaj veliki covek krije u sebi!

11/09/2023 0 By Lela

Velika istina o biku je ono sto vam otkrivamo u ovom tekstu. On je osoba koja svoje kvalitete ne prica, vec pokazuje. Njegova dela govore.

Istina o biku je da je on zaista veliki covek. On je osoba koja ima veliko srce i nikada nikome nije ucinio zlo svesno. On je zaista retka osoba koja ima savest i to veoma izrazenu. On sebi ne bi oprostio kada bi naneo veliku boli patnju nekoj osobi. To nikako nije njegov stil.

PROCITAJTE I: PRVI DANI SEDMICE nekome nose vazno upozorenje, dok nekoga ceka prava carolija!

Istina o biku je da ce on pre biti tu da pruzi pomoc bilo kome. On cak i osobi koju ne poznaje, ako vidi da moze da joj pomogne veoma rado ce to uciniti. On uvek je tu da pruzi ruku spasa. Njegovo srce je zaista veliko i on je humana osoba. Jednostavno to je njemu u prirodi i nije nista nametnuto.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Istina o biku je da on ne podnosi nepravdu. Najvise mrzi da je oseti na svojoj kozi. Uvek u zivotu on se bori protiv iste. Njega zivot nije mazio i mnogo nepravde je preziveo, ali nikada nije sedeo i pustio da ga gazi ista. On se uvek u zivotu bori i poznat je kao jedan veliki borac. Bik je neko ko ne moze ostati imun na nepravdu cak i kada se desava nekome drugome. Uvek ce pomoci da pravda pobedi i izadje na videlo. Zato je bik poznat i kao covek pravde.

Ako postoji misija na zemlji i razlog sto je covek poslat na nju, onda se zna da je za bika glavni razlog to sto je veliki borac za pravdu i istinu.

Istina je da bik nikada nece oprostiti izdaju. Kada nesto tako nacinite ovom coveku, znajte da ste ga zauvek izgubili.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2