ISTINA O LAVU je jedna, a mnogi misle da znaju sve o njemu! On je jednostavno POSEBAN!

ISTINA O LAVU je jedna, a mnogi misle da znaju sve o njemu! On je jednostavno POSEBAN!

18/09/2023 0 By Lela

Istina o lavu je samo jedna iako mnogi misle da je on osoba koju poznaju i o kojoj prave predrasude. Lav je poseban i mi vam otkrivamo zasto.

Istina o lavu je da je on osoba kakva se retko srece. Nekada imamo osecaj da se u njemu krije mnogo licnosti, ali to nije tako. Istina o lavu je da on svoje pravo lice ne pokazuje svakome. On ne dozvoljava da postane ranjiv, pa mu je lakse da se se uklopi likom u zavisnosti o osobe i situacije.

PROCITAJTE I: PRVI DANI JESENI ce nekim znacima pokazati da su cuda moguca, dok ce jedan znak postici uspeh!

Istina o lavu je da je on veliki covek i veoma poseban. On svoje srce i poverenje ne poklanja tek tako, vec odlicno zna kome moze da veruje, a kome ne. On moze da ima poznanike i ljude sa kojima moze da razmeni par recenica, ali prave prijatelje on dobro cuva. Lav ima svoj krug prijatelja koje cine par osoba kojima veruje i za koje je u svako doba dana i noci tu. On je osoba na koju prijatelji mogu da se oslone i da mu slepo veruju.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Istina o lavu je da u njegovom zivotu mogu biti samo ljudi kojima i on takodje veruje. On ne moze nekoga smatrati prijateljem i osobom od poverenja ukoliko nema poverenja u tu osobu.

Isto tako svako ko u zivotu ima ovu osobu za prijatelja zna koliko on vredi i koliko ga treba cuvati. Lav je pravi dijamant i njega nikako ne smete dopustiti da izgubite. Verujte da cete se brzo pokajati, zato budite iskreni i nemojte ga izdati.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2