ISTINA O RIBAMA: Na izgled nezna, slaba i emotivna stvorenja, A USTVRI…

ISTINA O RIBAMA: Na izgled nezna, slaba i emotivna stvorenja, A USTVRI…

15/08/2023 0 By Lela

Velika istina o ribama je nesto sto retko ko zna, a mnogi se vode cinjenicama koje su samo pretpostavka. Prava istina je malo drugacija…

Istina o ribama jeste da su one veoma emmotivna stvorenja. One su osobe koje su osetljive na tudju bol. Ne podnose da vide suzu na tudjem licu, posebno ako se radi o ljudima koje istinski vole. One mogu biti srecne samo ako su ljudi oko njih srecni. Zadovolljni su kada vide drage ljude nasmejane i vole da osete tu srecu koja kao da leti u vazduhu oko njih.

PROCITAJTE I: DRUGA POLOVINA AVGUSTA jarcu donosi srecu, devici promenu, a ovom znaku totalni preokret!

Istina o ribama jeste da su one skromne osobe kojima za srecu ne treba previse. One su stvorene da vole i budu voljene. Kada riba zavoli, znajte da je ta ljubav jaka, istinska i bezuslovna. One ne daju svoje srce tako lako, ali kada ga daju, ta osoba bi trebalo da ga cuva jer je dobila pravi dijamant u ruke.

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

Istina o ribama je da ce one sve uciniti da usrece partnera. Njima je smisao zivota da vole i istinski da osete dasu voljene. Bez ljubavi one ne znaju jednostavno da funkcionisu, jer nemaju elana za dalje. Njih ljubav i emotivna ispunjenost jednostavno pokrecu.

Istina o ribama jeste da su one prave duse od coveka. Veoma su humane  i saosecajne. Uvek ce pomoci u nevolji i pruziti ruku spasa. One su jednostavno takve, ne bi mogle da prodju pored osobe kojoj je istinski potrebna pomoc. O ljudima koji su deo njene porodice i prijatelji, necemo ni da govorima. Ona je spremna da njihove probleme preuzme kako se oni ne bi osetili preoptereceno.

Nastavak a sledecoj stranici…

Stranice: 1 2